Pludmales volejbola atklāšanas turnīrs Vecbebros

30.05.2015 10:00 kur : Vecbebru tehnikums

Saulainā rītā plkst. 10.00 Vecbebru stadionā sākās dalībnieku reģistrācija Pludmales volejbola turnīram Vecbebru stadionā. Spēlei bija sagatavoti 3 laukumi: sievietēm smilšu laukums pie stadiona ieejas vārtiem, vīriem- smilšu laukums stadiona vidusdaļā, bērniem (līdz pamatskolas 9. klasei)- futbola laukuma zālienā.

Turnīrā bija 3 sieviešu komandas, 8 vīru komandas, 6 bērnu komandas, kopā ap 34 spēlētāji. Piedalījās sportisti no vietējā un ciemiņi no Kokneses un Iršiem. Sacensības bija interesantas, jo paši dalībnieki aizvien bija aktīvi līdzi jutēji katrā pašiem brīvajā spēlē. Pasākuma gaisotni papildus bagātināja muzikālais pavadījums. Spraigā cīņā tika noskaidroti sekojoši uzvarētāji: Sieviešu grupā 1. vieta Anetei Slokai un Sintijai Stivriņai - komanda “Nav ieradušās”, 2. vieta Evelīnai Uzulniecei un Ellai Strazdai - komanda “Nav ne jausmas”, 3. vieta Mairitai Tomaševskai un Kristai Jirgenai, komanda “Nezinu”.

Vīru grupā 1. vieta Niklāvs Vingris (1998) un Audris Arzovs (1998) - komanda “Koknese”, 2. vieta Edijs Lutinskis (1997) un Lauris Larionovs (1997) - komanda “Alus”, 3. vieta Gatis Kučinskis (1984) un Kaspars Grelis (1989) -komanda “Kaspars un Gatis”,

Bērnu grupā 1. vieta Juris Tomaševskis (2002) un Daniels Ošinš (2001) - komanda “Naži 6”, 2. vieta Viesturs Mozga (2000) un Viesturs Dupušs (2000) - komanda “Viesturi”, 3. vieta Rinalds Kosmačevskis (2000) un Renāts Cīrulis (2001) - komanda “R-C”.

Spēlēs aktīvi piedalījās arī citas komandas: “Monster”, “Wichy”, “Duļķainie”, “Koknese”, “Rīta migla”, “Vīri”.

Balvu fondā tika izcīnītas medaļas, šokolādes un tradicionālais Vecbebru medus. Paldies dalībniekiem par aktīvo dalību turnīrā, par sportisko garu un prasmēm, par spēļu tiesāšanu un rezultātu apkopošanu. Paldies visiem citiem, kas pielika savu izdomu, roku un laiku pasākuma tapšanā.

Bebru pagasta sporta organizators

Artis Zvejnieks

printēt
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top