Velo pēcpusdiena

22.06.2015 17:30 kur : Bebru pagasta stadions un skeitparks

22.jūnijā Vecbebros Bērnu laukumiņā Velo pēcpusdienas ietvaros notika Velo entuziastu tikšanās. Uz tikšanos bija ieradušies 11 velosipēdisti un to pavadītāji. Pēc reģistrācijas sākas velosipēdu modeļu un tehnisko rādītāju uzskaite. Tas dalībniekiem deva iespēju labāk izprast savu iemīļoto velosipēdu, kā arī salīdzināt tos ar citiem modeļiem. Sekoja diskusija par velosipēda uzbūvi, braukšanas drošību un velobraucēju apģērbu.

Tālāk tikšanās dalībnieki devās izmēģināt savu spēkratu izturību un pievarēt Vecbebru muižas kalniņa nogāzes. Savu apņēmību kompānija pierādīja izturības braucienā Vecbebri – Bebrupīte – Purmaļi – Ratnicēni – Birznieki – Brencēni- Vecbebri. Ik pēc 5km apstājāmies atpūtai. Kopā ceļā pavadījām aptuveni 2 stundas. Brauciena laikā uzzinājām, ka varam būt izturīgi un veiksmīgi nobraukt 20km. Braukt prieks bija tik liels, ka veicot distanci papildus nobraucām vēl 7km.

Paldies un uzslavas visiem dalībniekiem – Edvardam Mozgam, Deividam Dzerkalim, Jurim Bitenbinderam, Rūdolfam Emīlam Zvejniekam, Andrejam Tomasam Zvejniekam, Leldei Sīpolai, Līvai Liepiņai, Jānim Hermanim Liepiņam, Raimondam Liepiņam, Kristeram Karlsonam. Īpaša pateicība Raimondam Liepiņam par sadarbību bērnu kolonas veiksmīgā vadībā.

Lai visiem saulaina vasara un interesanti velo braucieni!

Bebru pagasta sporta organizators

Artis Zvejnieks

printēt
velo_pecpusdiena-page0001_1.jpg paveiktais_marsruts_1_0.jpg velopecp_1_0.jpg
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top