Kokneses asfalts 2015

31.07.2015 kur : Kokneses sporta centrs

31.jūlija pievakarē Kokneses sporta centra strītbola laukumos norisinājās strītbola sacensības „Kokneses asfalts 2015”, kur šoreiz piedalījās 8 komandas.

Visas 8 komandas aizvadīja viena apļa turnīru, katra ar katru sacenšoties vienu reizi. Laika apstākļi uz vakaru bija kļuvuši maigāki un turnīrs varēja notikt ierastā vietā – uz asfalta laukumiem. Tiesa, asfalts šoreiz bija krietni slidenāks kā citas reizes, bet tas nemazināja spēlētprieku un sacensību garu.

Vislabāk savu meistarību šoreiz parādīja komanda „Nezinu”, kur spēlēja Ivars, Juris un Mārtiņš Gražuļi, kam šoreiz palīdzēja arī Niklāvs Vingris. Pirms pēdējās spēles, pret „Sensejs Didzis”, kur spēlēja sensejs Didzis Bērziņš, Andrejs Pavļenkovs, Dāvis un Ilmārs Kalniņi. Abām iepriekšminētajām komandām līdz pēdējai spēlei bija tikai uzvaras, tā kā turnīra uzvarētājs noskaidrojās pēdējā spēlē. Komandas pirms tās vienojās spēlēt līdz 15 punktiem nevis 11 kā ierasts. Šī vienošanās šoreiz par labu nāca komandai „Nezinu”, kas prata atspēlēties no 10:6. Juris ar Mārtiņu iemeta pēdējos piecus tālmetienus, panākot savai komandai labvēlīgo gala rezultātu 16:13. Trešajā vietā šoreiz komanda „Beisis”, kas, kā jau ierasts, cīnījās ļoti līdzīgi arī ar komandām, kas finišēja augstāk. Pret abām šoreiz sāpīgi zaudējumi ar 10:12. „Beiša” sastāvā spēlēja Otto Asmuss, Andrejs Grustāns, Edijs Lutinskis un Armands Korekovs.

Kokneses sporta centrs saka lielu paldies visiem dalībniekiem un skatītājiem, kas nenobijās no aukstā laika un apmeklēja sacensības „Kokneses asfalts 2015”. Tiksimies nākošajos strītbola mačos!

Dāvis Kalniņš, KSC

printēt
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top