„Ielu sacensības 2016” sākas ar Bilstiņu uzvaru futbola turnīrā

05.09.2015 kur : Kokneses sporta centrs

5.septembrī Kokneses stadionā norisinājās “Ielu sacensību 2016” pirmās no 8 sacensībām, kur šoreiz komandas mērojās spēkiem futbola spēlē. Pavisam turnīram bija pieteikušās 5 komandas, bet uz laukuma izgāja vien četras, jo "Indrānu iela" ieradās vien divu spēlētāju sastāvā. Pirmajā spēlē savā starpā tikās "Dzirnavu iela" un "Bilstiņi". Abas komandas pirmo spēli aizvadīja nepilnā sastāvā, jo nebija vel ieradušies visi spelētāji. Labāk maču iesāka "Bilstiņi", kas ātri izvirzijās vadībā ar 4:0, kad precīzi pa divām reizēm bija Dāvis Kalniņš un Ritvars Kalniņš. Vēlāk vārtus pievienoja arī Andrejs Pavļenkovs un divreiz vēlreiz izcēlās Dāvis Kalniņš, uzstādot gala rezultātu 7:0.

Otrajā spēlē cīņa bija krietni sīvāka. Turnīra jaunākā komanda “Beisis”, izrādīja nopietnu pretestību pieredzējušajiem “Huligan” komandas spēlētājiem. “Beisis” pirmie guva vārtus, kad precīzs bija Otto Asmuss. Bet otrajā puslaikā vispirms Edgars Ancelāns ar jaudīgu driblu starp 3 spēlētajiem panāca 1:1, bet brīdi vēlāk Aivis Ščerbinskis panāca arī 2:1 “Huligan” labā. Spēle tā ari beidzās ar 2:1 uzvarot komandai “Huligan”.

Trešajā spēlē sacentās “Beisis” pret "Bilstiņiem". Spēle iesākās līdzīgi, bet Ilmārs Kalniņš un Dāvis Kalniņš ātri vien panāca 2:0 Bilstiņu labā. Tālākā spēles gaitā “Beisis” centās tas atspēlēties, bet "Bilstiņi" jau bija pārāk ieskrējušies, gūstot vēl piecus vārtus un izcīnot otro uzvaru turnīrā ar 7:0. Ceturtajā spēlē “Huligan” sacentās ar "Dzirnavu ielu", kas joprojām bija nepilnā sastāvā. Spēle bija ļoti sīva un aizraujoša, ar lielu enerģijas un cīņasspara piedevu. Labāki bija “Huligan” spēlētāji, kas guva divus vārtus, bet savējos neskartus prata nosargāt vārtu vīrs Egīls “Badijs” Baltcers. Piektajā mačā tikās abas līdz tam brīdim nezaudējušās komandas – "Bilstiņi" un “Huligan”. "Bilstiņi" sāka ļoti apņēmīgi, veidojot daudz bīstamus uzbrukumus un izdarot daudz bīstamus draudošus sitienus, bet allaž savā vietā bija Egīls Baltcers, kas spēja atvairīt arī šķietami netveramas bumbas. “Huligan” centās veidot pretuzbrukumus, bet "Bilstiņu" aizsardzība vienmēr bija priekšā, galvenokārt centra aizsarga Andreja Pavļenkova un vārtsarga Edgara Glāznieka personā. Rezultāts tika atklāts vien otrajā puslaikā, kad Badija atsisto bumbu vārtos raidīja Ilmārs Kalniņš. Pēc brīža Egīls komandu glāba vēlreiz, bet šoreiz atsisto bumbu vārtos raidīja Otto Bērziņš, kas spēli aizvadīja ar lauztu roku. "Bilstiņi" maču uzvarēja ar 2:0. Pēdējā spēlē, kur izšķīrās trešās vietas liktenis, “Beisim” izdevās ar 3:0 pieveikt "Dzirnavu ielu", kura joprojām spēlēja mazākumā. Pamanāmākais laukumā bija Otto Asmuss, aktīvi piedaloties “Beiša” uzbrukumu noslēgumos un gūstot vairākus vārtus. Ielu sacensību 2016 kopvērtējuma ieskaitē 10 punktus ieguva "Bilstiņi", 8 punkti “Huligan”, 6 punkti "Beisim", 5 "Dzirnavu ielai", bet "Indrānu ielai" 0 punkti. Par turnīra labāko spēlētāju komandu balsojumā tika atzīts Andrejs Pavļenkovs. Nākamās sacensības notiks oktobrī, kas risināsies turnīrs florbolā.

Dāvis Kalniņš, KSC

printēt
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top