Kokneses kauss telpu futbolā paliek Koknesē

21.11.2015 kur : Kokneses sporta centrs

20151121_130524_1.jpg21.novembrī Kokneses sporta centrā norisinājās sacensības telpu futbolā pieaugušajiem “Kokneses kauss 2015”. Dalībnieku skaits šoreiz nebija liels, toties spēles izvērtās pietiekami interesantas. Turnīrā piedalījās trīs komandas – mājinieki Koknese un viesi - Vietalvas komanda un komanda Bunda no Aizkraukles. Komandas izspēlēja apļa turnīru, katra ar katru aizvadot pa pilnai telpu futbola spēlei (2x20 minūtes).

Pirmajā spēlē spēkiem mērojās Koknese pret Vietalvu. Spēle iesākās līdzvērtīgi, bet gaidīt nenācās ilgi un pēc precīza Dāvja Kalniņa sitiena rezultātu atklāja koknesieši. Tas vietalviešiem lika vairāk laika veltīt uzbrukumam, kas pavēra iespējas Koknesei tikt pie vārtiem ātros un pusātros uzbrukumos. Koknesieši to arī labi izmantoja un līdz pirmā puslaika beigām panāca 4:0. Otrajā puslaikā Vietalva, kas spēlēja bez maiņām, sāka pagurt, tas deva iespēju mājiniekiem vēl četras reizes raidīt bumbu pretinieka vārtos. Kopumā šajā spēlē 3 vārti Ritvaram Kalniņam, pa vieniem vārtiem Ilmāram Kalniņam, Dāvim Kalniņam, Andrejam Pavļenkovam un Reinim Kuzmas. Kokneses vārtu nepārspēts sargāja Didzis Bērziņš. Jāatzīst, ka Koknese spēles laikā izniekoja daudzus momentus, kuros varēja gūt vārtus, bet tas netika izdarīts.

Otrajā spēlē cīņa bija krietni sīvāka. Spēles laukumā sacentās Aizkraukles Bunda un Vietalvas komanda. Vietalva pirmā izvirzījās vadībā, kad ar precīzu sitienu priecēja Kārlis Beikerts. Šāds rezultāts noturējās visu pirmo puslaiku. Otrā puslaika vidusdaļā Bunda rezultātu izlīdzināja un ātri sāka gūt pārsvaru. Vietalva puiši atrodoties laukumā otro spēli pēc kārtas bija piekusuši un Bundas spēlētāji izcīnīja rezultātu – 5:1.

Trešajā spēlē, Koknese pret Bunda, noskaidrojām, kura komanda iegūs pirmo vietu un kura otro. Spēle iesākās visnotaļ līdzīgi. Vairāk vārtu gūšanas momentu bija Koknesei, kas arī vienu no tiem izmantoja, kad precīzs bija Ilmārs Kalniņš. Tā arī noslēdzās pirmais puslaiks. Otrajā puslaikā cīņa turpinājās tikpat nopietna. Vispirms Ritvars Kalniņš panāca 2:0 par labu Koknesei, bet tad ar viltīgu sitienu Bundas spēlētājs Agnis Uzulnieks atjaunoja spēles intrigu – 2:1. Koknese saņēmās un deva tūlītēju prettriecienu – īsā laikā gūstot 3 vārtus izgājienos viens pret viens, un rezultāts 5:1. Turpinoties spēlei, Koknesei bija vēl apmēram 8 reālas vārtu gūšanas iespējas, bet neprecīzie sitieni neļāva rezultātu palielināt. Līdz spēles beigām bija palikušas apmēram piecas minūtes, kad koknesieši atslāba un zaudēja koncentrāciju. Bunda šo situāciju izmantoja un guva vēl trīs vārtus un gala rezultāts 5:4. Tātad Kokneses izcīnīja otro uzvaru un ieguva pirmo vietu turnīrā. Kokneses komandas sastāvā spēlēja Reinis Kuzmas, Andrejs Pavļenkovs, Ilmārs Kalniņš, Ritvars Kalniņš, Didzis Bērziņš un Dāvis Kalniņš.

Spēlētāji tika apbalvotas ar medaļām un kausiem no Kokneses sporta centra. Organizatori saka lielu paldies dalībniekiem un skatītājiem, kas atnāca, piedalījās un juta līdzi!

Dāvis Kalniņš, KSC

printēt
tabula_211115_1.jpg 20151121_130520_1.jpg 20151121_130524_1.jpg 20151121_130527_1.jpg 20151121_130746_1.jpg 20151121_130750_1.jpg
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top