“Bilstiņi” pārsteidz un uzvar arī florbola sacensībās

22.11.2015 kur : Kokneses sporta centrs

2015112florb-221115_3_1.jpg22. novembrī Kokneses sporta centrā norisinājās Kokneses novada “Ielu sacensību 2016” florbola turnīrs, kam bija pieteikušās piecas komandas no Kokneses novada. Iepriekšējā dienā lielajai florbola komandai bija spēle Latvijas čempionātā un futbolisti sacentās Kokneses kausa ietvaros, bet tas nebija šķērslis, lai 22.novembra svētdienā sporta hallē ierastos 40 spēlēt gribētāji.

Turnīrs iesākās ar spēli starp Bilstiņiem un Beisi, kur pārāki izrādījās Bilstiņi, kas pretinieku pārspēja ar 6:0. Otrajā spēlē tikās turnīra galvenie favorīti Huligan un otri favorīti Spartaks (iepriekš pazīstami ka Indrānu iela). Momentiem bagātajā spēlē labāki bija “huligāni”, kas apspēlēja sāncenšus ar 4:1. Trešajā spēlē par nelielu pārsteigumu parūpējās Beisis, kas ar 2:1 apspēlēja Bebru komandu, bet nākošajā spēlē ar vēl negaidītāku rezultātu Bilstiņi apspēlēja Huligan komandu. Bilstiņi vispirms izvirzījās vadībā pēc Reiņa Kuzmas sarežģīta metiena, bet drīz pēc tam no vārtu priekšas rezultātu izlīdzināja Aivis Ščerbinskis. Otrā perioda sākumā Intars Zauls atjaunoja pārsvaru par labu Bilstiņiem, bet to nostiprināt izdevās Dāvim Kalniņam, kas izmantoja divas brāļa Ilmāra piespēles un panāca jau 4:1. Līdz spēles beigām “huligāniem” izdevās vienus vārtus atgūt, kad vārtu priekšā acīgs bija Rihards Krauklis, līdz ar to spēle beidzās ar 4:2.

Turnīra turpinājumā Spartaks uz nulles atstāja Bebrus, Huligan ar 6:0 neatstāja cerības Beisim, Bilstiņi ar 3:0 apspēlēja Bebrus un Spartaks ar 8:0 sagrāva Beisi. Bebriem neizdevās izcīnīt nevienu punktu šajā dienā, jo arī pēdējā spēlē pret Huligan zaudējums ar 2:6. Pirms pēdējā mača bija liela intriga par to, kurš tad būs pirmais. Bilstiņi pat pie neizšķirta rezultāta būtu pirmie, bet pat minimāla zaudējuma gadījumā jau vairs tikai otrie, lielāka zaudējuma gadījumā pat trešie. Spēle bija ļoti spraiga un cīņas pilna, abām komandām joņojot pa laukumu visu spēles laiku. Spartaks vairāk kontrolēja bumbiņu, bet Bilstiņi atbildēja ar bīstamiem ātriem un pusātriem uzbrukumiem. Spartaka mēģinājumus uzbrukumā pārliecinoši neitralizēja Bilstiņu aizsargi Reinis Kuzmas un Andrejs Pavļenkovs, kas neļāva izcelties tādiem pieredzējušiem vīriem kā Kristaps Ādamsons, Imants Klaucāns un Kalvis Vaivads. Otrajā periodā pozicionālā uzbrukumā ar teicamu metienu izcēlās Ritvars Kalniņš, kas pārsteidza Spartaka vārtsargu Lauri Karlušas. Šāds rezultāts arī saglabājās līdz spēles beigām.

Līdz ar to pirmo vietu ieguva komanda Bilstiņi, otro – Huligan, trešie Spartaka spēlētāji, ceturtie Beisis un piektie spēlētāji no Bebriem. Par dienas labāko spēlētāju komandas atzina Spartaka vārtsargu Lauri Karlušas.

Ielu sacensību kopvērtējumā Bilstiņiem 20 punkti, Huligan 16 punkti, Beisim 11 punkti, Spartakam 6 punkti, Dzirnavu ielai 5 punkti, Bebriem 4 punkti.

Nākamās sacensības notiks 13.decembrī, kad komandas mērosies spēkiem volejbola spēlē.

Dāvis Kalniņš, KSC

printēt
labakie_sp_221115_2.jpg 2015112florb-221115_3_1.jpg
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top