Sportistu godināšanas pasākums – 19.decembrī Kokneses sporta centrā

19.11.2015 19:30 kur : Kokneses sporta centrs

vainagsdavis_1.jpgSākot ar 2015.gada 1 .janvāri Kokneses sporta centra statistikas nodaļa apkopo novada sportistu sasniegumus sportā un gada beigās vēlās izteikt pateicību labākajiem novada sportistiem un sportistēm, kā arī informēt novadniekus par mūsējo izcilajiem rezultātiem sportā gan jaunatnes, gan pieaugušo, gan veterānu vecuma grupās. Godināmo sarakstā ir vairāk nekā 90 sportistu.

Pasākums notiks 19.decembrī plkst.19:30, Kokneses sporta centra 2.stāvā.

Uz pasākumu ar īpašiem ielūgumiem tiks uzaicināti labāko rezultātu uzrādītāji, kurus laureāti saņems šīs nedēļas laikā. Tāpat uz pasākumu aicināti ierasties visi tie, kas piedalījās kaut vienās “Ielu sacensību 2015” sacensībās, kas norisinājās no 2014.gada septembra līdz 2015.gada jūnijam. Ja kāds nezin, vai ir piedalījies šajās sacensībās vai nav, tad to var pārbaudīt šeit (http://koknese.lv/?s=492).

Pasākuma laikā tiks apbalvotas arī “Ielu sacensību 2015” labākās komandas. Pasākuma pirmajā daļā notiks labāko sportistu godināšana un sveikšana, bet pēc svinīgās daļas būs balle ar dejām, tāpēc pasākuma dalībnieki omulīgākai atmosfērai tiek aicināti ņemt līdzi groziņus.

Ierobežotās telpas dēļ, pasākumā tiks ielaistas tikai uzaicinātās personas (personas ar ielūgumiem un “Ielu sacensību 2015” dalībnieki).

Informāciju sagatavoja Dāvis Kalniņš

printēt
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top