“Huligan” uzvar volejbola turnīrā un pietuvojas Bilstiņiem

13.12.2015 kur : Kokneses sporta centrs

13.decembrī Kokneses sporta hallē norisinājās “Ielu sacensību 2016” 3.posma sacensības. Šajā reizē sportisti sacentās volejbola spēlē. Pavisam tika nokomplektētas piecas komandas no Kokneses novada, kas nozīmēja viena apļa turnīru, katrai komandai aizvadot četras spēles.

Pirmajā spēļu kārtā savā starpā tikās “Huligan” pret Bebriem un Bilstiņi pret “Beisis”. “Huligan” savā sastāvā bija iekļāvuši jau pieredzējušus volejbolistus un ielu sacensību veterānus Rihardu Kraukli, Niklāvu Vingri, Ediju Lutinski un Nauri Korklišu, kā arī piesaistījuši papildspēkus Audra Arzova un Roberta Kraukļa personās. Savukārt Bebru komanda šajā turnīrā izlīdzējās pārsvarā ar pamatskolas audzēkņu spēkiem, kurus pēdējās divās spēlēs no malas atbalstīja arī pieredzējušais Jurijs Tomaševskis. Huligāni guva pārliecinošu uzvaru divos setos. Otrā spēlē Bilstiņi, kuri sastāvā bija iekļāvuši iespējams pieredzējušāko Kokneses volejbolistu Ivaru Māliņu, Jēkabpils “Lūšu” pirmgadnieku Edgaru Glāznieku, universālos kareivjus Andreju Pavļenkovu un Didzi Bērziņu, ātros Kalniņus - Ritvaru un Ilmāru, kā arī nosvērtos Intaru Zaulu un Dāvi Kalniņu, spēja tikt galā ar “Beisis” piedāvāto pretestību. “Beisis” šim turnīram bija izvēlējies šādus spēkus – komandas vadītāju Otto Asmusu, viņa palīgu Ralfu Eihentālu, izveicīgo Ingaru Kļaviņu, Mareku Viļumu, kā arī volejbola treniņos pabijušos Krišu Rudzonu un Ralfu Uškānu.

Otrā spēļu kārtā turnīrā iesaistījās arī komanda Spartaks, kas sezonu iesāka ar nosaukumu Indrānu iela. Spartaks šim turnīram bija piesaistījis leģionāru Elviju Bisenieku. Viņam blakus stājās Rīgā volejbola prasmes apgūstošais Lauris Larionovs, mazais bet ļoti izveicīgais Alvis Voitkunskis, muzikālais Ģirts Lasmanis, makšķerēšanas meistars Kalvis Vaivads kā arī sen Koknesē neredzētie brāļi Andris un Edgars Rēķi. Spartaks iesildošajā mačā pārspēja Bebru jauniešus, bet otrā spēlē, Huligāni ar 2:0 spēja apspēlēt Bilstiņus.

Trešajā kārtā Spartaks ar 2:1 spēja pieveikt pagraba kultūras parstāvjus “Beisi”, bet Bilstiņi sagādāja trešo zaudējumu Bebriem. Ceturtajā kārtā Bebri beidzot tika pie savas pirmās uzvaras Ielu sacensībās, kad ar 2:0 tika pieveikts Beisis, bet otrā laukumā “Huligan” ne bez grūtībām, pateicoties veiksmīgai Edija Lutinska servju sērijai, pieveica Spartaku.

Pēdējā spēļu kārtā “Huligan” nedeva iespēju Otto Asmusa komandai gūt pirmo uzvaru un uzvarēja “Beisi” ar 2:0. Bet otrā spēlē risinājās cīņa par 2.vietu. Pirmais sets aizritēja punkts punktā, bet seta beigās vairāk koncentrējušies bija Spartaka vīri, kas uzvarēja ar 22:20. Otrajā setā Bilstiņi saņēmās un uzvarēja, līdz ar to bija jāspēlē trešais sets. Tajā vairāk spēka bija sataupījuši Bilstiņu pārstāvji, kas uzvarēja setā, visā spēlē un ieguva 2.vietu. 3.vieta Spartaka komandai.

Balsojumā par dienas labāko spēlētāju šoreiz neizšķirts – pa 7 punktiem ieguva Spartaka spēlētājs Lauris Larionovs un Audris Arzovs no Huligan vienības.

Ielu sacensību kopvērtējumā joprojām pirmie ir Bilstiņi – 28 pts, tālāk seko Huligan – 26 pts, Beisis – 15 pts, Spartaks – 12 pts, Bebri – 9pts un Dzirnavu iela – 5 pts.

Nākošās ielu sacensību sacensības notiks 19.decembrī, kad komandas spēlēs basketbolu.

Dāvis Kalniņš

printēt
vol_1312_1_1.jpg vol_1312_2_1.jpg
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top