“Koknese sporto” 2.pasākumā koknesieši spēlē basketbolu

25.01.2016 kur : Kokneses sporta centrs

kok_sport_2_1.jpg25.janvārī Kokneses sporta hallē notika “Koknese sporto” 2.pasākums, kas šoreiz pulcēja 24 dalībniekus. Kā jau ierasts pasākums iesākās ar kopīgu iesildīšanos un izvēlētā sporta veida – basketbola – pamatelementu apguvi, bet pēc tam notika arī mini turnīrs, kur visi dalībnieki tika sadalīti piecās komandās un aizvadīja viena apļa turnīru spēlējot katra ar katru vienu reizi pa 11 minūtēm.

Šoreiz dalījums komandās notika “pēc auguma”, lai nodrošinātu to, ka visās komandās ir pa kādam garajam un kādam mazajam dalībniekam.

Šoreiz lielāka veiksme trīs komandām, kas katra spēja izcīnīt 3 uzvaras četrās spēlēs. Bet labākas punktu attiecības dēļ šoreiz uzvarētāji Ritvara Kļaviņa komanda, kuras sastāvā Emīls Višķers, Armands Korekovs, Kristiāns un Tomass Miglāni. Otrie Kārļa Beikerta komanda, kuras sastāvā Otto Bērziņš, Gustavs Grīslis, Alens Paļskis un Daniels Driksniņš. Trešie šoreiz Ilmāra Kalniņa komanda, kuras sastāvā spēlēja Sintija Stivriņa, Ralfs Uškāns, Edgars Kalnozols un Henrijs Kalniņš. Ceturtie ar vienu uzvaru Andreja Grustāna komanda ar dalībniekiem Daci Kļavinu, Ralfu un Emīlu, bet piektie šoreiz bez uzvarām – Ralfa Eihentāla komanda ar partneriem Māri Grūbi, Aneti Sloku, Kristeru Biti un Jurģi Rēķi.

Balsošana par nākamā pasākuma sporta veidu notiks šīs nedēļas laikā līdz 31.janvārim, bet nākamnedēļ tiks paziņots 8.februāra pasākuma sporta veids. “Koknese sporto” pasākuma sadaļā mājaslapā www.koknese.lv iespējams atrast instrukcijas, kā balsot par pasākuma sporta veidu. Līdz šim pirmajos divos pasākumos kopā piedalījušies 42 dalībnieki, no kuriem 5 piedalījušies abos pasākumos, kas nozīmē, ka jau 37 koknesieši ir izmantojuši iespēju kopā sportot un apgūt dažādus sporta veidus. Sportosim kopā arī turpmāk! Tas ir forši!

Dāvis Kalniņš, KSC

printēt
kok_sport_2_1.jpg afisa_2_19012016_1.jpg
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top