“Koknese sporto” 1. pasākums pulcē 18 sportot gribētājus

11.01.2016 kur : Kokneses sporta centrs

koksport_1_1.jpg11.janvārī Kokneses sporta centrā norisinājās pirmais “Koknese sporto” pasākums, kur koknesieši kopā sportoja un apguva telpu futbola spēles pamatus. Pavisam uz šo pirmo pasākumu ieradās 18 dalībnieki.

Vispirms dalībnieki tika iepazīstināti ar pasākumu programmu. Tā paredzēja nelielu iesildīšanos visiem kopā, kas ietvēra vairākus skriešanas vingrinājumus un sprintu. Pēc tam iesildīšanās turpinājās ar telpu futbola pamatelementu apguvi – futbola dribls, piespēle un sitieni pa vārtiem. Tad pēc nejaušības principa tika sadalītas komandas, izveidojot trīs komandas, katrā pa sešiem cilvēkiem. Pēc galveno spēles noteikumu noklausīšanās varēja sākties arī pašas spēles.

Vispirms laukumā devās Andreja un Ilmāra komandas (komandas nosauktas kapteiņu vārdos). Andreja Pavļenkova komandā pēc nejaušās izlozes trāpījās Aivis Šurandovs, Patriks Beļinskis, Henrijs Kalniņš, Krišjānis Dadzītis un vienīgā dāma, kura apmeklēja šo pasākumu, Dace Kļaviņa. Savukārt Ilmāra Kalniņa komandā ielozējās Raivo Grīslis, Markuss Aldiņš, Alberts Astapkovičš, Jānis Saulītis un Daniels Stoma. Pirmajā spēlē Andreja komanda cieta neveiksmi, piekāpjoties Ilmāra komandai ar 1:2.

Nākošajā spēlē turnīrā iesaistījās dienas trešā – Ritvara Kalniņa komanda, kuras sastāvā bija nokļuvuši Oskars Saulītis, Dāvis Kalniņš, Kristers Bite, Alens Paļskis un kāds mazs puisītis vārdā Reinis. Ritvara komanda iesāka ar neizšķirtu pret Ilmāra komandu, bet pēc tam tika galā ar Andreja komandu. Bet tā kā turnīra formāts paredzēja spēlēt divus pilnus apļus, tad komandas katra ar katru spēlēja vēlreiz. Andreja komanda otrajā spēlē atspēlējās Ilmāra komandai ar 3:0, kas padarīja turnīra tabulu ļoti interesantu. Nākošajā spēlē vēl viens neizšķirts starp Ritvara un Ilmāra komandām, kas nozīmēja tikai to, ka pirmās vietas liktenis izšķirsies pēdējā spēlē. Pēdējā spēlē vēl viens neizšķirts un tas nozīmēja, ka par pirmā pasākuma uzvarētājiem kļuva Ritvara Kalniņa komanda, kuras dalībnieki ieguva nelielas pārsteiguma balvas no Kokneses sporta centra. Nākošais “Koknese sporto” pasākums notiks 25. janvārī, bet vēl nav nolemts, kāds sporta veids tajā tiks spēlēts. To, kāds tas būs, nolems paši dalībnieki, kas varēs balsot par sev tīkamo sporta veidu. Par balsošanu tiks paziņots trešdienas laikā.

Būsim aktīvi un sportosim kopā! Tas ir jautri!

Dāvis Kalniņš, KSC

printēt
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top