Vieglatlētikas sacensības

28.05.2016 11:00 kur : Kokneses sporta centrs

afisa_vieglatletika_1.jpg

Turpinot uzturēt labas vieglatlētikas tradīcijas Koknesē un iepazīstinot ar šo sporta veidu jaunus interesentus, Kokneses sporta centrs 28.maijā rīkoja KSC atklātās sacensības vieglatlētikā visām vecuma grupām. Šoreiz gan dalībnieku skaits nebija pats kuplākais, bet 30 dažāda vecuma sportisti atrada laiku, lai brīnišķīgi silto sestdienu pavadītu Kokneses stadionā un iegūtu pa kādai medaļai.

Kopumā sacensības norisinājās 6 grupās – D grupas vecuma un jaunākiem zēniem un meitenēm, B grupas un jaunākiem zēniem un meitenēm, kā arī vīriešiem un sievietēm. Katrai vecuma grupai tika piemeklētas dažādas vieglatlētikas disciplīnas, kurās sportisti sacentās trīs stundu garumā. D grupā ļoti labus rezultātus uzrādīja Henrijs Kalniņš no Kokneses, kam četras zelta medaļas no četrām. Īpaši izceļams Henrija rezultāts augstlēkšanā – 1,30 metri, (tikpat pārleca arī aizkrauklietis Armands Cinis). Vidējā grupā zēniem 3 zelta medaļas vienam no sava vecuma talantīgākajiem Latvijas vieglatlētiem Oļegam Kozjakovam, īpaši jāizceļ rezultāts lodes grūšanā – 17.23 metri. Savukārt Evaram Geršebekam 2 zelta medaļas un viens sudrabs. Pieaugušo konkurencē šoreiz atzīmējams Ilmāra Kalniņ rezultāts 11.26 - 100m sprintā, Ritvara Kalniņa 11.37 - 100m sprintā un Ritvara Kalniņa 53.81 400m skrējienā.

Paldies visiem dalībniekiem par piedalīšanos un palīgiem par līdzdarbošanos. Tuvākajā laikā būs arī apkopojošs raksts par Kokneses jauno vieglatlētu startiem maija mēnesī.

Dāvis Kalniņš, KSC

printēt
afisa_vieglatletika_1.jpg rez2_2805_viegl_1.jpg rez1_2805_vieglt_1.jpg
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top