Koknese sporto 16. pasākums - futbols

26.09.2016 kur : Kokneses sporta centrs

26.septembrī notika jau 16. “Koknese sporto” pasākums, kura ietvaros, ar futbola mačiem, tika noslēgta rudens āra sezona.

Šoreiz uz futbolu bija ieradies 31 dalībnieks. Sākumā uzrunā tika noskaidrots, ka dalībnieki vēlas izlaist nelielu iesildīšanos un uzreiz ķerties klāt spēlēm. Līdz ar to tika uzsākta komandu veidošana. Tika izvēlēti četri kapteiņi, kuri varēja sev izvēlēties vienu palīgu, bet pārējie spēlētāji tika pielozēti pēc nejaušības principa. Līdz ar to izveidojās četras komandas, kuras tika nosauktas par godu kapteiņu vārdiem - sarkanā Kalvja komanda, zaļā Edmunda komanda, zilā Didža komanda un oranžā Dāvja komanda.

Visas četras komandas spēlēja vienlaicīgi, katra ar katru tiekoties 30 minūšu garā spēlē. Pirmajās spēlēs pie panākumiem tika Dāvja un Didža komandas, kas attiecīgi apspēlēja Kalvja un Edmunda komandas. Otrajā kārtā Kalvja komanda tika galā ar Didža komandu, bet Dāvja un Edmunda komandas cīnījās neizšķirti. Līdz ar to viss izšķīrās pēdējā spēļu kārtā. Tajā pie uzvarām tika Didža un Edmunda komandas. Līdz ar to 1.vietu ieguva Didža komanda ar 6 punktiem, pa 4 punktiem un dalīta 2./3. vieta Edmunda un Dāvja komandām, bet ceturtā šoreiz Kalvja komanda.

Paldies visiem dalībniekiem par piedalīšanos, tiksimies nākamajā pasākumā 10.oktobrī!

KSC

printēt
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top