Koknese sporto 17. pasākums - florbols

10.10.2016 kur : Kokneses sporta centrs

10.oktobrī norisinājās jau 17. “Koknese sporto” pasākums, kurā tika apgūta florbola spēle. Šoreiz bija ieradušies 38 spēlēt gribētāji, kas kopā spēja noformēt 6 komandas.

Pasākums sākās ar nelielu iesildīšanos un florbola pamatelementu apguvi. Pēc tam sekoja komandu izveide. Šoreiz lielā dalībnieku skaita dēļ tika spēlēts divās grupās. Pieaugušo grupā startēja 17 dalībnieki, kur komandas tika nosauktas kapteiņu Edgara Ancelāna, Niklāva Vingra un Ivo Kokina vārdos, bet mazie tika sadalīti pēc nejaušības principa un ieguva šādus nosaukumus – zaļā komanda, oranžā komanda un sarkanā komanda, atbilstoši piešķirtajiem virskrekliem.

Katra komanda ar katru tikās divas reizes, katru reizi spēlējot 8 minūtes. Pieaugušo grupā vislabāk veicās Edgara komandai, kas ar 7:2 pārspēja Niklāva komandu, bet ar 3:2 spēja pieveikt Ivo komandu. Otrā vieta šoreiz Ivo komandai, kam neizšķirts pret Niklāvu, bet labākā gūto un zaudēto vārtu attiecība. Niklāva komanda šoreiz trešajā vietā. Bērnu grupā bija ļoti sīva cīņa par uzvaru, jo katra no trīs komandām ieguva pa uzvarai un zaudējumam. Veiksmīgākie izrādījās zaļie, kuri ar 0:3 piekāpās oranžajiem, bet ar 8:0 pārspēja sarkanos un svinēja uzvaru. Zaļo komandā kā līderi darbojās Edijs Eiduks, Otto Bērzkalns un Ralfs Lucs. Otrie šoreiz oranžie ar rezultātu 2:3, bet sarkanie pabeidza turnīru trešajā vietā, sliktākas vārtu attiecības dēļ.

Nākamais “Koknese sporto” sērijas pasākums 24.oktobrī, bet sporta veids tiks paziņots nedaudz vēlāk. Turpināsim būt aktīvi un sportosim kopā, jo sports ir foršs!

Dāvis Kalniņš, KSC

printēt
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top