Koknese sporto 18. pasākums – basketbols pirms NBA sezonas

24.10.2016 kur : Kokneses sporta centrs

ks_18_1.jpg

Naktī uz 26.oktobri pēc Latvijas laika sāksies kārtējā Nacionālās basketbola līgas (NBA) sezona, kurā šogad startēs ari divi latvieši – Kristaps Porziņģis un Dāvis Bertāns, kam noteikti sekos līdzi daudzi, bet Koknesē, 24.oktobrī, “Koknese sporto” ietvaros notika jau 18.pasākums, kurā 31 spēlēt gribētājs sacentās basketbola mini turnīrā.

Kārtējā sportošanas koppasākumā, kura mērķis joprojām ir iepazīstināt vietējos bērnus, jauniešus un pieaugušos ar dažādiem sporta veidiem un kopīgi sportot treniņu režīmā, visi izmēģināja basketbola spēli. Sporta hallē basketbols notika jau otro reizi, bet vēl pa reizei mums bijis arī strītbols un basketbols āra laukumā.

Šoreiz ieradās 31 spēlēt gribētājs, kas nozīmēja to, ka būs 6 komandas. Komandas aizvadīja viena apļa turnīru, katra ar katru spēlējot 10 minūtes. Šādu varenu spēļu laiku spējām izpildīt, jo Kokneses sporta hallē var spēlēt vienlaicīgi uz vairākiem laukumiem, līdz ar to nepilnās 2 stundās katra komanda tika pie 50 minūtēm spēles laika.

Šoreiz labākie bija Edgara Ancelāna komanda, kuriem visas uzvaras. Kā pats Edgars atzina savā Instagram kontā, tad šodien bija viņa lielā diena, jo viņš esot juties kā Kobe, kam vajadzīgajā brīdī iekrituši arī sarežģīti metieni. Un tiešām, trīs no piecām uzvarām Edgara komanda guva pašā spēles izskaņā uzvarot ar minimālu starpību.

Otrie šoreiz Ralfa Eihentāla komanda, kurai 3 uzvaras, 1 neizšķirts un 1 zaudējums. Trešo vietu dalīja Niklāva Vingra un Emīla Višķera komandas, bet piektie šoreiz Andreja Pavļenkova vadītie vīri, apsteidzot Laura Karlušas komandu.

Nākamais Koknese sporto pasākums notiks 7.novembrī, kad sporta veids būs NOVUSS. Tiksimies KSC !

Vairāk informācijas http://koknesessportacentrs.lv...

printēt
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top