Koknese sporto 19. pasākums - novuss

07.11.2016 18:30 kur : Kokneses sporta centrs

afisa_ks_19_1.jpg

Kā jau katru otro pirmdienu, arī 7. novembrī norisinājās Koknese sporto 19. pasākums, kur šoreiz tika spēlēts novuss. Pavisam 15 spēlēt gribētāji bija ieradušies Kokneses sporta centra balkonā, lai uzspēlētu šo galda spēli.

6 dalībnieki tika iedalīti bērnu grupā, kur tika aizvadīts viena apļa turnīrs. Šajā grupā par vienu no visu laiku garākajām partijām parūpējās Oskars Saulītis un Edgars Butāns, kuri savu spēli spēlēja mazliet vairāk nekā stundu un noslēdza ar rezultātu 1:1. Pēc spēles Oskars bija tik satraukts, ka paziņoja “es uzvarēju ar 1:1”. Tā kā katrs ar katru aizvadīja pa divām partijām bērnu grupā, tad šīs bija vienīgās uzvarētās partijas Oskaram un Edgaram un abi dalīja 5.vietu. Jāpiebilst, ka abi bija krietni jaunāki par saviem pretiniekiem. 4.vietā šoreiz Ralfs Lucs, 3.vietā Ivo Igaunis, kurš joprojām uzcītīgi apmeklē Koknese sporto pasākumus, 2.vietā Ēriks Vilde, bet uzvarētāja godā šoreiz Matīss Šumskis, kam vienīgā zaudētā partija pret Ēriku.

Pieaugušo grupā startēja 9 dalībnieki – 7 vīrieši un 2 sievietes. Vērtēšana katrā grupā notika atsevišķi, bet spēles tika aizvadītas kopā. Katram spēlētājam sanāca pa 8 spēlēm, kur tika spēlēts pa trīs partijām. Spēles bija diezgan ilgas un galīgais vietu sadalījums tika noskaidrots vien pēc pusdesmitiem.

Vislabākie rezultāti šoreiz Kalvim Vaivodam, kam 21 no 24 iespējamajiem punktiem. Otrais Dāvis Kalniņš ar 20 punktiem, bet tālākās vietas tika sadalītas ļoti sīva cīņa. Pa 14 punktiem ieguva trīs dalībnieki – Ritvars Kļaviņš, Gustavs Grīslis un Laila Kalniņa, un tā kā savstarpējās spēlēs visiem pa uzvarai un zaudējumam ar vienādu rezultātu, tad visi dalīja vietas no trešās līdz piektajai. 6.vietā šoreiz Ingars Kļaviņš ar 10 punktiem, par punktu mazāk Ralfam Eihentālam, ar pieciem punktiem 8.vietā Krišjānis Dadzītis, bet tabulu noslēdza Brigita Butāne ar 1 punktu. Brigita gan arī atteicās no vairākām spēlēm, tā ka iespējams, būtu iegūts vēl kāds punkts. Sieviešu konkurencē līdz ar to uzvarēja Laila Kalniņa bet Brigitai otrā vieta.

Nākamais pasākums notiks 21.novembrī, kad spēlēsim volejbolu! Šis būs arī īpašs pasākums ar to, ka mums būs neliela jubileja, jo pasākums būs jau 20. pēc kārtas. Sportojam kopā!

KSC preses daļa, “Koknese sporto” apskatnieks Teo Rakstītājs

printēt
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top