"Ielu sacensību 2017" 2. posms – Novuss

19.11.2016 kur : Kokneses sporta centrs

19. novembrī, dienu pēc Latvijas dzimšanas dienas svētkiem, Kokneses sporta centrā koknesieši tika aicināti uz novusa turnīru, lai noskaidrotu labākos “Ielu sacensību” ietvaros. Pavisam šo iespēju izmantoja 22 dalībnieki (vīrieši un sievietes), kas atnāca un piedalījās, kā arī cīnījās par medaļām, balvām un uzvarētāja titulu.

Sieviešu konkurencē pieteicās 4 dalībnieces, pa divām dalībniecēm no jau esošajām “Ielu sacensību” komandām. Bilstiņus pārstāvēja Laila Kalniņa un Krista Štrausa, bet Beisi pārstāvēja Lita Grāve un Ineta Eihentāle. Dubultuzvara šoreiz Bilstiņiem. Laila Kalniņa uzvarēja visās spēlēs un ar 8 punktiem ieguva 1.vietu, bet otrā bija Krista, kas zaudēja Litai un Lailai, bet kopā ieguva 4 punktus. Pa 3 punktiem šoreiz Litai un Inetai, bet tā kā Ineta ieguva labāku punktu attiecību (6:8 pret 5:8), tad šoreiz ieguva 3.vietu.

Vīriešu konkurencē piedalījās 18 dalībnieki. Visi tika sadalīti divās grupās, kur aizvadīja apļa turnīru, pēc tam četri labākie no katras grupas iekļuva ceturtdaļfinālā, kur notika cīņas par medaļām. A grupā ātri vien iezīmējās divi līderi – Aldonis un Dāvis Kalniņš. Aldonis vienīgos punktus zaudēja pret Dāvi, bet Dāvis grupu kārtu pabeidza bez zaudējumiem. Līdz ar to 1.vietu A grupā ar 22 punktiem ieguva Dāvis, bet Aldonis otrais ar 21 punktu. Trešajā vietā ar svārstīgu spēli Aigars Blindsons, bet pēdējo ceļazīmi uz ceturtdaļfinālu ieguva Gustavs Grīslis, kam pietika ar sakrātiem 13 punktiem.

B grupā bija izteikts līderis – Kristaps Ādamsons, kurš savāca 23 punktus. Bet tālākā tabula bija ļoti blīva. Jānis Rudzītis savas spēles jau bija izspēlējis un ieguvis 15 punktus. Tikpat punkti, bet sliktāka +/- attiecība bija Reinim Nunguram un vēl uz 15 punktiem pretendēja Didzis Bērziņš, Edgars Glāznieks un Ritvars Kļaviņš. Didzim pēdējā kārtā pretī tika Rainers Zelčs, kuru izdevās apspēlēt un iegūt 15 punktus ar attiecību +6. Edgaram, savukārt, pēdējā spēle pret Ritvaru. Edgaram pirms spēles jau bija 13 punkti, kas pilnās uzvaras gadījumā dotu 16 punktus, bet tā kā +/- attiecība Edgaram bija diezgan pieticīga, tad mazā uzvara dotu nepietiekamus 15 punktus. Līdzīgi Ritvaram tikšanai ceturtdaļfinālā derēja tikai uzvara ar 3:0, kas ļautu no tālākas cīņas izslēgt Reini Nunguru. Edgars uzvarēja pirmās divas partijas un Ritvars vairs nevarēja tikt play-off. Bet nākamās divas partijas zaudēja arī Edgars un arī vairs netika play-off zonā. Lidz ar to kā otrais no B grupas izkļuva Jānis Rudzītis, kā trešais Didzis Bērziņš, bet ka ceturtais – Reinis Nungurs.

Ceturtdaļfinālos Kristaps ar 3:1 pieveica Gustavu un pusfināla pretī ieguva Didzi, kurš ar 3:1 pārspēja Aldoni. Tikmēr otrā zarā Dāvis ar 3:0 neatstāja cerības spēcīgajam Reinim Nunguram un pusfinālā pretiniekos ieguva Aigaru, kurš izrādījās labāks par Jāni – 3:1. Pusfinālā Dāvis ar pārliecinošu 3:0 neatstāja cerības Aigaram, bet Kristaps sīvā cīņā ar 3:2 pieveica Didzi. Finālā Dāvis ar 3:1 pārspēja Kristapu, bet Didzis tika pie trešās vietas ar 3:1 apspēlējot Aigaru. Tāpat šoreiz notika arī dubultspēļu turnīrs, kurā gan piedalījās tikai 3 pāri. Pirmā vieta Dāvim un Lailai Kalniņiem, otrie šoreiz Beiša pārstāvji Otto Asmuss un Lita Grāve, bet trešie Ilmārs Kalniņš un Krista Štrausa.

Ielu sacensību kopvērtējumā 10 punktus ieguva Bilstiņi, 8 punktus ieguva Beisis, trešā vieta Huligan un 6 punkti un 4.vieta Ivara audzēkņiem un 5 punkti kopvērtējuma tabulā. Šobrīd vel nav zināms, kad notiks nākošie Ielu sacensību posmi, bet par to tiks ziņots, tiklīdz būs kāda skaidrība šajā jautājumā. Tiksimies nākamajos pasākumos!

printēt
is17b_1.jpg is17s_1.jpg is17a_1.jpg
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top