Koknese sporto 20. pasākums - volejbols

21.11.2016 kur : Kokneses sporta centrs

ks202_1.jpg“Koknese sporto” pasākumu sērija 21.novembrī piedzīvoja nelielu jubileju – tika aizvadīts 20. pasākums. “Kokneses sporto” pasākumu sērija aizsākās šī gada janvārī, kad tika aizvadītas pirmās sacensības, kurās futbola turnīrā piedalījās vien 18 dalībnieki. Līdz šim brīdim, “Koknese sporto” sērijas pasākumi jau kļuvuši krietni populārāki un vidēji gandrīz 27 dalībnieki katru otro pirmdienu piedalās sportiskajos pasākumos. Kopā līdz šim pasākumus apmeklējuši 536 cilvēki, lielākoties skolēni. Pavisam šajā laikā izmēģināti spēki 10 sporta veidos, bet par populārākajiem pēc apmeklētības izrādījušies volejbols, florbols un futbols, un pavisam netālu ir arī vieglatlētika un basketbols.

Mazo 20.pasākuma jubileju “Koknese sporto” atzīmēja ar volejbolu. Šoreiz arī tika fiksēts jauns apmeklētības rekords – 50 dalībnieki. Visi sanākušie tika sadalīti divās lielās grupās – lielie un mazie. Lielie tālāk tika sadalīti vēl piecās komandās, kuras tika nosauktas kapteiņu vārdos. Mazie tika sadalīti divās komandās, kur vēlāk pievienojās arī trešā komanda, kuru izveidoja no tiem, kas bija ieradušies ar nokavēšanos.

Komandas aizvadīja viena apļa turnīru, katra ar katru spēlējot vienu setu vai spēli 15 minūšu garumā. Lielākoties sets tika izspēlēts ātrāk nekā 15 minūtes, bet 3 gadījumos sets beidzās abām komandām nesasniedzot 25 punktus.

Šoreiz uzvara Jurģa komandai +26, Viesturam +11, bet Jānim +9. Ceturtajā vietā ar vienu uzvaru Emīla komanda un piektie Ivara komanda. Uzvarētāju komandā spēlēja Jurģis Rēķis, Ingars Kļaviņš, Mareks Koļesņikovs, Dāvis Kalniņš, Andis Benuševics un Ralfs Uškāns.

Nākamais “Koknese sporto” pasākums notiks 5.decembrī, bet pasākuma sporta veids vel nav zināms.

printēt
ks201_1.jpg ks202_1.jpg
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top