Tveicīgā futbola diena

26.06.2016 kur : Bebru pagasta stadions un skeitparks

bf_10_1.jpg26.jūnija karstā pēcjāņu svētdienā Vecbebru stadionā pulcējās jaunieši, lai draudzīgi uzspēlētu futbolu. Laiks bija no tiesas karsts un slavējama ieradušos dalībnieku degsme sportot. Ēnā temperatūra sniedzās pāri + 30 grādiem.

Atklājot pasākumu un sākot reģistrēšanos tika nolemts programmu nedaudz koriģēt, atsakoties no stafetēm un ķeroties uzreiz pie futbola soda sitieniem vārtos un pašas futbola spēles. Uz soda sitieniem pieteicās 18 dalībnieki. Tika spertas četras bumbas, kur rezultātā summējās trāpīto vārtu zonu punkti (2, 3, 4, vai 5). Bija daudz trāpīgu spērienu, pat tādi, kur 2 un 3 reizes pēc kārtas tika trāpīts 5 punktu vērtības zonā. Kopumā labāko rezultātu sasniedza Maksims Feokistovs (1.vieta), Kirils Feokistovs (2. vieta), Juris Tomaševiskis (3. vieta ar 15 punktiem). 1. un 2. vietas ieguvēji tika noskaidroti papildus sitienu sērijā, kur sasniegto punktu vērtība tomēr bija mazāka nekā pamatsērijā (Kirilam un Maksimam abiem 19 punkti). Futbola spēle sākās ar lielu apņēmību, jo spēlētāji paši bija nolēmuši cīnīties divreiz pa 45 minūtēm ar 10 minūšu pārtraukumu starp puslaikiem. Spēles aiz-rautību uzturēja izsludinātā ziņa, ka tiek izcīnītas 8 medaļas, kuras saņems vārtu iesitēji. Lielāko daļu medaļu izcīnīja komanda “Izsitēji”, kur vairākums bija gados vecāki sportotāji. Tomēr spēle bija interesanta abām komandām, jo 90 minūšu ilgumā tika gūti gana daudzi vārti. Tika izsvīsts milzums sviedru, noskrieti vairāki kilometri, izdzerts litriem ūdens un apēsts veldzējošais saldējums. Spēle noslēdzās ar rezultātu 16 pret 14. Divas bumbas vārtos tika raidīti ar galvu, tomēr Edija sitiens tika nosargāts, bet Renātam tas atnesa gūtus vārtus. Šis rezultāts tika izcīnīts ar gados jaunākās komandas pieprasīto kompensācijas laiku. Futbola dienā startēja komanda Portugāle (Juris Tomaševskis, Eva Tomaševska, Mihails Priļepiševs, Deivids Dzerkalis, Rūdolfs Emīls Zvejnieks, Andrejs Tomass Zvejnieks, Ritvars Ancāns, Toms Kroičs) un Izsitēji (Krists Bitenbinders, Erlends Liepiņš, Juris Bitenbinders, Viesturs Mozga, Renāts Cīrulis, Paula Sārta, Edijs Eiduks, Kirils Feokistovs, Maksims Feokistovs).

Pēc sacensībām nogurušie sportisti steidzās atveldzēties ūdenī un izspēlēt ūdens laistīšanās cīniņus peldvietā. Paldies visiem, kas palīdzēja pasākuma organizēšanā un norisē!

Tiekamies Foto orientēšanās sacensībā 1.jūlijā plkst. 16:00!

Bebru pagasta sporta organizators Artis Zvejnieks

printēt
bf_1_1.jpg bf_2_1.jpg bf_5_1.jpg bf_3_1.jpg bf_4_1.jpg bf_6_1.jpg bf_7_1.jpg bf_8_1.jpg bf_9_1.jpg bf_10_1.jpg bf_11_1.jpg
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top