Sacensībās skeitparkā Vecbebros kļuvušas par tradīciju

11.05.2017 kur : Bebru pagasta stadions un skeitparks

13veo_1.jpgŠis pavasaris nav mūs lutinājis ar saulainām aprīļa beigu un maija sākuma nedēļām, tāpēc tradicionālās sacensības skeitparkā Vecbebru stadionā notika bez ziedošās bumbieres baltā vainaga klātbūtnes. Brīžiem bija doma, ka pasākums atceļams, jo reti kurš iepriekš bija paspējis savas iemaņas skeitparkā atjaunot.

Tomēr pasākuma dienas laika apstākļi un paši dalībnieki bija ļoti labi noskaņoti, un viss izdevās aktīvi un interesanti, ieskaitot izklaides ārpus pasākuma nolikuma.

Sacensībās slalomā startēja 13 dalībnieki, kur jaunākie bija 2 deviņgadīgi bērni (Agita un Deivids) un pieredzes bagātākā - Lība. Slaloms tika veikts kā līklocis starp divām 10 gāzētu dzērienu pudelēm, kur divos braucienos fiksēja labāko laiku.

Sacensībās ar skrituļslidām ātrāko laiku uzrādīja Daniels Riekstiņš - 13.54 sekundes, 2. vietā Andrejs Tomass Zvejnieks - 14.46 sek, 3. vieta Jurim Bitenbinderam - 14.73 sek.

Sacensībās ar skrejriteni 1. vieta Kristeram Karlsonam - 14.46 sek, 2.vieta Edvardam Mozgam - 15.3 sek, 3. vieta Sanitai Priļepiševai - 17.16 sek.

BMX (velo) 1. vietā Matīss Riekstiņš - 15.13 sek, 2. vietā Deivids Dzerkalis - 15.48 sek, 3. vietā Rodžers Markovs - 19.33 sek.

Visi disciplīnā startējušie saņēma atspirdzinošu dzērienu pudeles.

Individuālo programmu uz rampām un to tuvumā izpildīja 6 dalībnieki - Edvards Mozga, Juris Bitenbinders, Deivids Dzerkalis, Matīss Riekstiņš, Kristers Karlsons, Daniels Riekstiņš. Visi izcēlās ar drosmi sevi parādīt un izpildīt spēkiem atbilstošas figūras. Uzslava viņiem! Jāpiemin, ka reizēm saulainās debesis aizklāja mākoņi un nobira pa slapjam sniega pārslu, lietus maisījumam.

Disciplīnā startējušie saņēma konfekšu tūtas.

Sacensībās startējušie, kaut arī neieguva godpilnās vietas - Rolands Jasinkevičš, Ingars Dieriņš, Lība Zukule, Agita Kosmačevska, visi saņēma trasē pielietotās dzērienu pudeles.

Paldies dalībniekiem par aktīvo piedalīšanos, kā arī par inventāra izvietošanu pasākuma vietā un vēlāku inventāra novākšanu. Paldies visiem, kas palīdzēja pasākuma tapšanā un norisē. Paldies apavu veikalam no Kokneses, kas pasākuma norisei aizdeva 5 skrituļslidu pārus.

Vakara daļā dalībnieki pulcējās pie ugunskura, kur visi kopīgi bija sagādājuši gan desiņas, gan malku, gan citas piederīgās ēdamlietas. Vēl tika izspēlētas dažādas citas jautras disciplīnas - lekšana garā lecamauklā, lekšana pār aplī grieztu auklu, vilkšanās viens pret vienu ar auklu, dalībniekiem stāvot kastē vai riepā.

Uz tikšanos citu gadu!

Nākamais sporta pasākums 27. maijā pulksten 10 pludmales volejbols - Kokneses novada atklātā čempionāta 1. posms.

Artis Zvejnieks,

Bebru pagasta sporta pasākumu organizators

printēt
afisa-20170905_1.jpg 1veo_1.jpg 2veo_1.jpg 4veo_1.jpg 5veo_1.jpg 3veo_1.jpg 6veo_1.jpg 8veo_1.jpg 9veo_1.jpg 10veo_1.jpg 11veo_1.jpg 12veo_1.jpg 13veo_1.jpg 14veo_1.jpg 15veo_1.jpg 16veo_1.jpg 17veo_1.jpg
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top