S/E/B kausi 4:4 Iršos

05.11.2011 kur : Pērses sākumskola

5. novembrī uz tradicionālo turnīru „S.E.B. KAUSI 4:4 ” Iršos ieradās 8 vīriešu komandas. Vispirms spēlējot divās apakšgrupās, tad izslēgšanas spēlēs, noskaidrojās labāko četrinieks.

Nedaudz negaidīti no cīņas par medaļām priekšlaicīgi tika izslēgti Vecbebru volejbolisti, kurus uzvarēja komanda no Ērgļiem un kurai pietrūka tikai 1 punkta, lai iekļūtu lielajā finālā.

Kā jau Iršos bieži ierasts, kāda no mājinieku komandām gūst panākumu – arī šoreiz finālā, līdzīgā cīņā tika pieveikta Aizkraukles komanda. Trešie - arī mājinieku komanda – „Iršu labie”. 1. vietas ieguvēji saņēma S.E.B. bankas kausus, 2.-3. vietas dalībnieki – medaļas. No dalības naudām izveidotais prēmiju fonds tika sadalīts starp 3 labākajām komandām – uzvarētāju ieguvums – 50 Ls. Uzvarētāju komandā spēlēja – Imants Ungurs, Raitis Zukuls, Kaspars Greļs, Modris Vilcāns.

Aptaujā noteica arī labākos spēlētājus – un šoreiz pie balvām tika divi finālmača spēlētāji pretējās komandās – Kaspars Sniedzītis un Kaspars Greļs.

Volejbola sezona ir uzņēmusi tempu, Iršu veterāni jau paguvuši piedalīties turnīros Cēsīs 24.09 – vieta un 2.vieta gūta Priekuļos 22. oktobrī. 3. decembrī Iršu sporta hallei 2 gadu jubilejas turnīrs ar spēcīgu sieviešu un vīriešu komandu piedalīšanos. 17. decembrī Iršos hallē Kokneses novada atklātais čempionāts volejbolā vīriešiem, dienu vēlāk – sievietēm. Ir laiks gatavoties un startēt. Aicinām volejbola draugus uz Iršiem!

Dzintars Greļs

printēt
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top