Iršu hallei 2. dzimšanas diena

03.12.2011

img_1738.jpgDecembra pirmā sestdiena Iršos jau trešo gadu pēc kārtas izjauc ierasto dzīves ritmu pagastā – centra laukums pārvēršas par lielu autostāvvietu, nebeidzama kņada un rosība pie sporta halles „Irši”, bet pašā hallē – azartiskas cīņas volejbola laukumos visas dienas garumā.

Sporta halles „Irši” otrās gadadienas pasākumā spēkiem mērojās 6 vīriešu un 5 sieviešu komandas. Ļoti labs un līdzīgs sportiskās meistarības līmenis vīriešu komandām, jo neviena no tām neiztika bez zaudējuma kādā spēlē. Finālā tomēr mazliet meistarīgāki izrādījās puiši no Ropažiem ar 2:1 pieveicot pagājušā gada uzvarētājus – Vecbebru komandu. Trešo vietu ieguva mājinieki – Iršu volejbolisti.

Iršos vēl neredzēti augsta līmeņa spēles aizvadīja piecas sieviešu komandas. Ļoti labu, saturīgu spēli rādīja Vecbebru un Madonas/ Heta meitenes. Tomēr uzvarētājkomandu līmenis bija ļoti augsts – vērojām, kā spēlē Latvijas labākajos sieviešu volejbola klubos spēlējošās sportistes – 3. vietu izcīnīja SK Babītes meitenes, 2.v. – Jēkabpils SC komanda un 1.v. – atkārtojot pagājušā gada sasniegumu – Ropažu komanda, kas piedalās arī Baltijas sieviešu volejbola līgas turnīrā.

Lai arī šī pasākuma sagatavošanā iespaidu atstāja Krājbankas „nedienas”, tas tomēr vairoja tikai pārliecību, ka Iršu volejbola spēks ir vienotībā un cilvēku atsaucībā. „Paldies ” saku Iršu pagasta pārvaldes vadītājai R. Līcītei par ieinteresētību pasākuma sagatavošanā un norisē, ilggadējiem Iršu volejbolistiem A. Dambītim, M. Beloragam, G. Romanovskim par materiālo atbalstu balvu iegādei, z/s „Zemītes” īpašniecei I. Hveckovičai par dāvāto konditorejas „grozu”, visiem tiesnešiem (īpaši M. Beloragam, M. Liepiņlauskim, M. Vilcānam), L. Zukulei, D. Grelei, L. Slobodskajai, I. Nesvatei – par visiem paveiktajiem darbiņiem, klātbūtni, apzinīgumu un atbildību!

Hallei „Irši” nu jau ir pilni divi gadi, un volejbols joprojām vieno mūs! Vēl gada nogalē 17. decembrī vīriešiem un 18. decembrī sievietēm atklātais Kokneses novada čempionāts – aicinām un gaidām komandas uz tikšanos Iršos!

Iršu pagasta sporta darba organizators Dzintars Greļs

printēt
img_1707.jpg img_1711.jpg img_1716.jpg img_1738.jpg
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top