Gada nogalē 3. sporta spēļu sacensības volejbolā Iršos

17.12.2011

img_1784.jpgGada nogalē – 17. decembrī aizvadītas vienas no pēdējām sacensībām 2011. gadā. Kokneses novada 3. sporta spēļu sacensības volejbolā Iršos pulcēja 6 vīriešu komandas. Patīkami, ka mēroties spēkiem ar pieredzējušiem volejbolistiem nebaidījās arī Pērses, Bebru un Kokneses skolu audzēkņi. Atbilstoši meistarības līmenim tika izveidotas divas grupas – „JAUNIE ” un „VECIE”. „JAUNO” grupas labākajai – Kokneses vidusskolas trenera I. Māliņa vadītajai zēnu komandai, līdz medaļām aizsniegties vēl neizdevās, bet pieredzi un pārliecību par savām iespējām tā noteikti ieguva.

Finālā divu „kaimiņu” cīņā Irši ar 2:0 pieveica Vecbebru puišus. Par novada čempioniem kļuva – Guntars Joksts, Jānis Vitte, Modris Vilcāns, Dzintars un Kaspars Greļi, Arnis Grunšteins, Roberts Krauklis. Trešie – Aizkraukles volejbolisti. Sieviešu komandas šogad izrādījās neaktīvas un Bebru pagasta meitenes bez cīņas saņēma zelta medaļas.

Aizvadītais gads rezultātu ziņā izrādījās ļoti veiksmīgs Iršu spēlētājiem – LSVS 48. sporta spēlēs valsts mērogā izcīnītas visa kaluma medaļas – vislielākais gandarījums par 1. vietu 50+ grupā. Iršu volejbolistu devums līdz ar to vislielākais Kokneses novada izcīnītajai 3. vietai republikas veterānu 48. sporta spēļu kopvērtējumā novadu grupā.

Krājbankas bankrots jau gada nogalē ieviesa savas negatīvās korekcijas un lika koriģēt arī nākošā gada plānus un ieceres. Cerams, lemjot par 2012. gada budžetu, finansējums sportam novadā netiks atstāts „uz nullēm”. Veselīgs dzīvesveids cilvēkam rada pozitīvas emocijas un fizisku rūdījumu. Un kādu sabiedrību vēlamies mēs? Tas atkarīgs arī no novada deputātu lēmumiem…

Vēlot jaukus un mierīgus Ziemassvētkus un laimīgu, sportisku, veselīgu 2012. gadu

Dzintars Greļs – Iršu sporta darba organizators.

printēt
img_1784.jpg img_1788.jpg img_1789.jpg
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top