Iršu kausi 2012

25.02.2012

img_2166.jpg25. februārī uz tradicionālo volejbola turnīru veterāniem „Iršu kausi” pulcējās kopskaitā 10 sieviešu un vīriešu komandas. Jau trešo gadu Iršu sporta halle uzņem viesus no dažādiem Latvijas novadiem.

Līdzās komandām, kas jau iecienījušas volejbola sacensības Iršos, pirmo reizi pie mums viesojās sieviešu komanda no Madonas, kā arī vīri no Viļakas un Valmieras.

Kā allaž – sporta laukumos risinājās sīvas cīņas un vīru konkurencē trešo vietu tikai ar 1 „mazā” punkta pārsvaru pār Valmieru ieguva Neretas komanda. „Jaunpienācēji”- Viļķenes spēlētāji, saņēma sudraba medaļas, bet mājinieki iršēnieši atkal nebija īpaši „viesmīlīgi” un izcīnīja 1. vietu. Sieviešu konkurencē gandarījums par 1. vietu vistālāko ceļu braukušām sportistēm – talseniecēm, 2. v. – Jelgavas komanda, bet 3.v. – rīdzenieces. Šogad uzvarētājkomandu dalībnieki tika arī pie īpašām – Iršu pagasta pārvaldes sarūpētām, balvām- dvieļiem ar izšūtu Iršu sporta halles logo.

Iršu sporta PATRONS – Pēteris Keišs, kurš godalgoto vietu ieguvējkomandām pasniedz kausus, savā uzrunā atzīmēja, ka šādās sacensībās ieguvēji ir visi, neatkarīgi no iegūtās vietas. Jo arī Iršu volejbola devīze joprojām skan – „Paldies par spēli, kas ir un būs, un vienos mūs!”

Ziemas volejbola sezona turpinās- Iršu veterāni jau saņēmuši uzaicinājumus piedalīties līdzīgos turnīros martā Lubānā, Madonā, aprīlī Talsos un Saulkrastos. Cerams, ka arī 17. martā Ventspilī izdosies startēt un aizstāvēt iepriekšējā gadā izcīnīto 1.v. LSVS čempionātā.

Bet šosestdien, 3. martā, vēlu Iršu jauniešiem sekmīgas spēles Kokneses kausa izcīņā!

Sporta darba organizators Iršos Dzintars Greļs

printēt
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top