Pludmales volejbola laukumu atklāšana Iršos

01.06.2013

dsc02966.jpgPati daba 1.jūnijā parūpējās par sportiskām aktivitātēm piemērotu – saulainu un īsti vasarīgu dienu. Sporta – atpūtas dienas programma Iršos ietvēra jautras sportiskās aktivitātes, kā – zābaka mešana, virves vilkšana, šautriņu mešana, olu mešana – ķeršana, un ātrēdāja noteikšanas atrakcija „Ermanītis”. Bērni pēc sirds patikas varēja baudīt piepūšamo atrakciju piedāvātos priekus. Paldies par šo iespēju firmai Jeld – Wen Aizkrauklē!

Galvenais dienas pasākums risinājās jaunizveidoto pludmales volejbola laukumu sektorā. „Pludmales vēji ” – tā sauc šo vietu blakus Pērses pamatskolas sporta laukumam, kur pagājušajā gadā tika veikti pamatdarbi laukuma izveidei. Šopavasar tika nostiprināti stabi volejbola tīkla stiprināšanai, ierīkots aizsargžogs un iesēts zālājs.

Atklāšanas runā Iršu pagasta pārvaldes vadītāja Raina Līcīte ar atzinības vārdiem un Pateicības rakstu pasniegšanu atzīmēja iestāžu, uzņēmumu un atsevišķu cilvēku ieguldījumu kopējā darba veikšanā –

- Kokneses dome, - finansiālais atbalsts,

- Aivars Dambītis – apjomīgāko darbu veicējs,

kā arī – Bebru pagasta pārvalde,

AS SEB banka,

AS Virši – A

Māris Belorags (SIA Bērzaunes KU )

Vilnis Krauklis

PALDIES PAR ATBALSTU!

Pirmās sacensības norisinājās trīs klasēs – „tautas klasē” - 10 komandu konkurencē uzvarēja iršēnieši – Roberts Krauklis un Jānis Vitte. Sieviešu grupā startēja 4 komandas un līdzīgās spēlēs par uzvarētājām un arī naudas balvu 20Ls apmērā saņēma Māra Tomaševska un Dairita Pulkstene. Meistarklasē vīriešiem piecu komandu konkurencē labākie un 30 Ls balvu ieguva Kaspars Greļs un Aigars Auzenbergs. Jāpiebilst, ka pirmo trīs vietu ieguvēji saņēma medaļas un katrs individuālas balvas, ko sarūpēja Iršu pagasta pārvalde un SEB banka. Paldies atbalstītājiem!

Pirmais pludmales volejbola turnīrs Iršu vēsturē noticis, smilšu laukumi gaida volejbola entuziastus – lai allaž te valdītu sportiska rosība!

Savukārt 29. jūnijā, uz zālāju laukumiem, notiks tradicionālās sacensības 4:4 - „Irši zied”. Medaļas un balvas godalgoto vietu ieguvējiem, visus cienāsim ar auksto zupu!

Informācija par sacensībām – Dzintars 26354165.

Uz tikšanos Iršos!

Sporta darba organizators Iršos Dzintars Greļs

printēt
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top