Hallei IRŠI – 4

14.12.2013

picture-3460.jpgSporta halle „IRŠI” iesoļojusi piektajā pastāvēšanas gadā! 14. decembrī par godu halles atklāšanai notika tradicionālais halles dzimšanas dienas turnīrs volejbolā.

Līdz šim gadam sacensības notika tikai Iršu sporta hallē, kurā uz diviem volejbola laukumiem spēles maksimāli var aizvadīt 6 vīriešu un 6 sieviešu komandas. Šogad ieinteresētība bija augusi un 4 vīriešu komandas apakšgrupas spēles izspēlēja Bebru pamatskolas sporta zālē. Patīkami, ka tuvākie mūsu kaimiņi neatteica palīdzēt – paldies! Diemžēl no „Bebru” apakšgrupas nepaveicās vistālāk braukušajiem – Rēzeknes puišiem, kuri zaudēja tiesības „iemēģināt” Iršu sporta halles laukumus.

Kā allaž, spēlējot līdzīgām komandām, gan ceturtdaļfināli, gan pusfināli, un arī cīņas par augstākām vietām izvērtās sīvas. Gala rezultātā 3. vietu, pārspējot viesus no Vecumnieku novada, izcīnīja Vecbebru spēlētāji. Finālā mājiniekus – iršēniešus, sarūgtināja komanda no Ropažiem. Uzvarētāju „ropažnieku” rindās bija spēlētāji no dažādiem novadiem – Dagris Dambītis, Elāns Katkovskis, Staņislavs Hatiņecs, Guntars Joksts, Vadims Ustjancevs, Dzintars Greļs, Oskars Karpovs. Par labāko turnīra spēlētāju tika atzīts Kristaps Lisovskis no Vecumnieku novada. Piecas sieviešu komandas spēlēja „riņķa” sistēmu, vienkopus varēja redzēt daudzas no šobrīd labākajām Latvijas volejbolistēm, tāpēc spēles bija aizraujošas un spraigas. Otro reizi turnīra pastāvēšanas vēsturē 1. vietu izcīnīja Ropažu komanda, ( Ilze un Sanda Liepiņlauskas, Sanda Ragozina, Agnija Dobrovoļska, Lauma Lazdiņa, Zanda un Anda Mičules ) otrās – „Saulainās”, trešās – pagājušā gada uzvarētājas – Lauma Lingerie no Rīgas. Kā turnīra labākā spēlētāja balvu saņēma Rita Rubule no Madonas/ Heta komandas.

Par tīkamu atpūtu pēc smagas sacensību dienas rūpējās grupa „Bruģis”. Domāju, ka turnīrs izdevās un ir iekarojis atsaucību jauno volejbolistu vidū, gaidīsim 2014. gada decembri, kad tradicionālajā svētku tortē degs 5. svecītes!

Bet savu „rindu” gaida arī veterāni – nemaz tik tālu nav marta sākums, kad Iršos viesosies volejbolisti no dažādiem Latvijas novadiem- un hallē „Irši” mutuļos cīņu gaisotne, kurā valdīs prieks un pozitīvas emocijas.

Laimīgu, veselīgu Jauno gadu vēlot,

Dzintars Greļs - sporta darba organizators Iršos.

printēt
picture-3457.jpg picture-3458.jpg picture-3459.jpg picture-3456.jpg img_4424.jpg img_4460_1.jpg picture-3460.jpg picture-3461.jpg picture-3462.jpg picture-3463.jpg picture-3464.jpg picture-3465.jpg picture-3466.jpg
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top