Iršu pamatskolas zālei jauns izskats!

20.10.2012 kur : Pērses sākumskola

dsc02268.jpgPēc remonta, sestdien 20. oktobrī, iršēniešiem un viesiem durvis vēra izremontētais klubs – kā mēs visi to dēvējam. Lai izdarītu ko labu un paliekošu, ir jābūt pamatam un sapnim, tikai tad viss izdodas. Es domāju, ka šī ir vieta, kurā bija vērts investēt, jo te notiek daudz dažādu kultūras un izglītojošu pasākumu gan skolēniem, gan pieaugušajiem. Pateicoties Kokneses novada deputātu sapratnei un atbalstam, 2012. gada budžetā tika paredzēta nauda zāles remontam. Šovasar SIA „Simols” veica jumta seguma nomaiņu, ierīkoja jaunu elektroinstalāciju un apgaismes sistēmu, nomainīja logus, grieztu segumu un nokrāsoja sienas.

Par paveikto paldies sakām Kokneses novada domes priekšsēdētājam Dainim Vingrim, izpilddirektoram Jāzepam Baltmanim, izpilddirektora p.i. Anitai Svencei, SIA „Simols” celtniekiem, direktoram Normundam Vingrim un būvdarbu vadītājam Viktoram Dudaram, tāmētājam Jānim Ozolam un Iršu pagasta pārvaldes komunālās nodaļas vadītājam Jānim Tukam.

Cilvēks pēc savas dabas ir mākslinieks. Viņš visur, un vienalga kādā veidā, cenšas savā dzīvē radīt skaistumu. Laimīgs ir nevis tas, kurš spēj saņemt vai dabūt, bet gan tas, kurš spēj dot citiem. Māklinieki un pašdarbnieki ir cilvēki, kuri spēj dot citiem prieku ar savu sniegumu. Arī šajā vakarā skatītājus iepriecināja pašdarbnieki: Intas Balodes vadītie deju kolektīvi „Irši” un „Liepavots”, ar skanīgām dziesmām iepriecināta Pērses pamatskolas skolotājas un skolēni skolotājas Sandras Paļčevskas vadībā. No Alojas uz dzimto pusi bija atbraukusi Kristīne, lai ar savām meitām Laini, Lieni un Leldi kuplinātu mūsu koncertu. Liepiņu ģimene pagājušajā gadā šovā „Dziedošās ģimenes” ieguva 2. vietu.

Pasākums noslēdzās ar balli.

Kluba telpas domātas pašdarbniekiem un skolēniem mēģinājumiem, dažādiem kultūras un izglītojošiem pasākumiem, kas ir pamatu pamats laukos, lai te noritētu kultūras dzīve, lai jebkurš cilvēks varētu atnākt uz pasākumu, baudītu mākslu un atpūstos.

Iršu pagasta pārvaldes vadītāja Raina Līcīte

printēt
dsc02257.jpg dsc02261.jpg dsc02262.jpg dsc02264.jpg dsc02268.jpg dsc02278.jpg dsc02295.jpg
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top