Visnozīmīgākie svētki - Latvijas Republikas proklamēšanas diena!

13.11.2015

dscn4897_1.jpgSagaidot Latvijas Republikas 97. gadskārtu Iršos notika svētku koncerts. 13. novembra vakarā daudz laimes Latvijai vēlēja Iršu pagasta iedzīvotāji.

Visus klātesošos svētkos sveica Iršu pagasta pārvaldes vadītāja Raina Līcīte, vēlot visiem saticību, mieru un neaizmirst pašu vērtības – ģimeni.

Svētku koncertā visjaunākie dalībnieki – Pērses sākumskolas skolēni droši kāpa uz skatuves un priecēja klātesošos ar patriotisku dzeju, veltītu Latvijai, kā arī mūs priecēja gan dejā, gan dziesmā. Iršu pagasta vidējās paaudzes deju kolektīvs „Irši” ar sev piemītošo degsmi aizrāva skatītājus, radot pārliecību, ka dejai tāpat kā tēvzemei vajadzīgs prieks, pārliecība, darbs. Koncertā piedalījās arī ciemiņi no Kokneses – sieviešu koris „Anima”, kas mūs visus priecēja ar skaistām dziesmām un skanīgām balsīm.

Paldies visiem, kas piedalījās: Pērses sākumskolas dejotājiem un vidējās paaudzes deju kolektīvam „Irši” un to vadītājai Intai Balodei, Kokneses novada sieviešu korim „Anima” un tā diriģentei Leldei Kamzolai – Gagainei un koncertmeisterei Ilonai Makareni, Pērses sākumskolas skolotājām Aijai Indriksonei, Sandrai Paļčevskai, Indrai Labai, Santai Kalniņai, skaņu operatoram Normundam Jirgenam, dekorētājai Līgai Riekstiņai un vakara vadītājai Gaļinai Krauklei.

Būsim lepni par savu valsti un nekad neaizmirsīsim, ka Tēvzeme un brīvība ir visskaistākie dārgumi virs zemes. Mīlēsim savu valsti ar atvērtu sirdi, gaišu prātu un godprātīgu darbu. Mācīsim saviem bērniem un mazbērniem mīlēt ģimeni un valsti!

Labie darbi un gaišās domas stiprinās mūs pašus un mūsu valsti!

Lai mūsu darbs, ticība saviem spēkiem un ieceres palīdz celt vienotu un spēcīgu Latvijas valsti! Lai šie svinīgie valsts svētki atstāj gaišu un patīkamu sajūtu jūsu sirdīs!

Ineta Riekstiņa,

Iršu pagasta kultūras darba organizatore

printēt
1_6.jpg 7_5.jpg 8_4.jpg 10_6.jpg 11_3.jpg dscn4879_2.jpg dscn4897_1.jpg dscn4931_1.jpg dscn4984_1.jpg dscn4988_1.jpg dscn5072_1.jpg
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top