Raiņa dzimšanas diena Kokneses pagasta bibliotēkā un Kokneses ielās

11.09.2014 kur : Kokneses pagasta bibliotēka

rain6.jpg11.septembrī bibliotēkā visus sveicu Raiņa dzimšanas dienā! Jautājums, cik tad Rainim šogad varētu palikt gadu, nemaz nav tik viegls! Lielākā daļa bibliotēkas apmeklētāju domā, ka Rainis tik sens, ka vairs nav aktuāls - kas nu bijis, tas bijis!

Pēcpusdienā, izejot ielās kopā ar bibliotēkas Vēstnesēm Danu un Asnati, nolēmām uzzināt, ko koknesieši zina, domā par Raini, Dzejas dienu, lasīšanu un bibliotēku. Pastaiga izdevās interesanta! Paldies visiem par atsaucību, ieinteresētību, labvēlību un arī atraktivitāti! Mums ļoti paveicās, jo satikām tikai smaidošus garāmgājējus! Jāatzīst gan, ka bērni domā, ka Rainim varētu būt 50-55 gadi, jo tas jau esot tik daudz! Vecākās paaudzes cilvēki saka, ka viņiem vēl atmiņā Rainis no skolas laikiem - aizmirst nevarot! Satiktie jaunieši bija ieinteresēti un ar savu viedokli - arī par Raini un dzeju!

Pastaigas laikā tos, kuri nekad nav vēl bijuši mūsu bibliotēkā, aicinājām ciemos. Gaidām katru dienu, bet īpaši 27.septembrī, sestdien, no plkst.10.00-15.00, kad bibliotēkas durvis būs jo īpaši plaši atvērtas - Atvērto durvju diena! Skati arī te: http://koknese.lv/?o=4004.

P.S. Raiņa dzimšanas dienā, zinot, cik Rainim paliek gadu, kopēšanas pakalpojums bija ar atlaidi!:))

Ingrīda Grūbe, Kokneses pagasta bibliotēkas bibliotekāre

printēt
rain4.jpg rain.jpg rain2.jpg rain5.jpg rain6.jpg rain3.jpg rain7.jpg rain8.jpg rain10.jpg rain11.jpg rain12.jpg rain13.jpg
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top