Labo darbu nedēļa

05.10.2015 - 17.10.2015 kur : Kokneses pagasta bibliotēka

labo-darbu-ned_1.jpg

Piekrītu, ka labajiem darbiem būtu jānotiek katru dienu! Bet, ja ir iespējams kaut kam pievērst uzmanību kādā īpašā projektā, tad mēs to arī ar prieku izmantojam! Jau 3.gadu bibliotēkas apmeklētāji iesaistījās Labo darbu nedēļā. Svētdien visu sarūpēto nogādājām Jēkabpilī dzīvnieku patversmes iemītniekiem!

Paldies dzīvnieku kopējam par stāstīto-katram dzīvniekam tiešām ir savs raksturs, dzīvesstāsts. Mēs samīļojām gandrīz visus, bet veidojās arī īpašas simpātijas-suņu puika Cēzars, persiešu kaķenīte Peisi, pavisam mazie kaķēni, kuri neatšķīrās no tiem, kurus redzam uz žurnālu vākiem-īstas zvaigznes! Kopējs stāsta, ka cilvēki ir kļuvuši nedaudz atbildīgāki, arī zinošāki un daudzi dzīvnieki no patversmes atrod sev jaunas mājas un saimniekus! Par visu un visiem vairāk skati te:http://www.jekabpilspatversme.lv/! Iespējams, ka kāda fotogrāfija rosinās paņemt sev četrkājaino draugu tieši no Zvaigžņu ielas!

Paldies, paldies, paldies visiem, kuri atlicināja laiku, labus vārdus un līdzekļus: Jānim Vēverim, Sofijai Tipainei, Janīnai Zunei, Rutai Viļumsonei, Birutai Miķelsonei, Lanai Savelei, Dacei Kupšānei, Elzai Jakovelei, Rasmai Māliņai, Asnatei Višķerei.

Ingrīda Grūbe, Kokneses pagasta bibliotēkas bibliotekāre.

printēt
labo-darbu-ned_1.jpg p2_1.jpg p3_1.jpg p4_1.jpg
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top