Bibliotēku nedēļa Latvijā

18.04.2016 - 24.04.2016 kur : Kokneses pagasta bibliotēka

bibl-nedela2016_1.jpg

Jau 93.gadu Kokneses pagasta bibliotēka ver durvis saviem apmeklētājiem-katra diena mums kopā tiešām ir īpaša! Tādēļ par šīs nedēļas moto izvēlējos viedā un pasaulē slavenākā Lāča vārdus! Vinnijs Pūks Sivēnam jautāja: “Kas šodien ir par dienu?” Sivēns atbildēja: “Šodiena” Vinnijs nopriecājās: “Šodiena ir mana mīļākā diena!”

Sagaidot Kokneses pagasta bibliotēkas 93. dzimšanas dienu, (tā ir 18.aprīlī) rakstīsim vēstules! Lai top vēstule bibliotēkai, grāmatai, kādam rakstniekam, grāmatas varonim vai arī bibliotekārei. Īpašos svētku vēstuļpapīrus vari saņemt bibliotēkā. Vēstuli vari uzrakstīt, arī esot bibliotēkā! Visas uzrakstītās vēstules varēsi iemest bibliotēkā īpašajā pastkastītē! Protams, priecāsimies arī par vēstulēm, kuras sūtīsi elektroniski, izmantojot mūsu

kontus: http://www.facebook.com/koknesesbiblioteka.bernubiblioteka

https://twitter.com/Koknesesbibliot e-pasts: ingrida37@inbox.lv

Vēstuļu rakstīšanas laiks-viss aprīlis. Ja būs atsaucība, turpināsim rakstīt arī maija sākumā!

Atjaunosim to sajūtu, ko dod vēstuļu sūtīšanas un saņemšanas prieks!

Protams, atzīmēsim 23.aprīlī Pasaules grāmatu dienu! Šajā dienā visā pasaulē, arī Latvijā, nostiprinās tradīcija, ka vīrieši dāvina sievietēm rozes, bet sievietes vīriešiem-grāmats! Arī katrs mūsu bibliotēkas apmeklētājs, vīrietis, tiks pie šāda dāvinājuma.

Lai katra mūsu kopā pavadītā diena ir īpaša!

Ingrīda Grūbe,

Kokneses pagasta bibliotēkas bibliotekāre

printēt
bibl-nedela2016_1.jpg kaste1_1.jpg
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top