Aicinājums uz sarunu par veselību

24.11.2016 kur : Kokneses pagasta bibliotēka

rasmane_1.jpg

24.novembra rītā bibliotēkā pulcējās tie, kurus interesēja saruna ar bioloģi, nutricioloģi-suplementoloģi, biorezonanses veselības pārbaudes kabineta vadītāju Ritu Ašmani. Ritas kundze dalījās savā pieredzē, izskaidroja daudzas aktuālas ar veselību vai slimību saistītas tēmas. Vēlreiz pārliecinājāmies, cik svarīgi ir daudz dzert ūdeni un arī zināt to, kādu ūdeni mēs ikdienā lietojam? Tas nāk no krāna, akas, ir pildīts pudelēs vai Vendenes traukos? (bija iespēja arī testēt līdzpaņemto ūdeni).

Interesanti bija vērot, kā praktiski notiek biorezonanses veselības stāvokļa izmeklējums, ko veica mūsu viešņa Rita Ašmane.

Mums katram, protams, ir sava un paaudzēs uzkrātā pieredze un uzskati par pasākumā iztirzātajām tēmām, bet tās vēlreiz lika padomāt par to, ka tikai mēs paši esam atbildīgi par to, kā jūtamies, ko ēdam, dzeram, kādas domas domājam. Šaubu nav, ka veselība tiešām ir pats svarīgākais un vislielākais dārgums lieliem un maziem, ka par savām vecumdienām jādomā jau šobrīd! Lai veselība un labs garastāvoklis piepilda katru mūsu dienu!

Ingrīda Grūbe, Kokneses pagasta bibliotēkas bibliotekāre

printēt
rasmane_1.jpg v5_1.jpg v6_1.jpg v2_1.jpg
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top