Tikšanās krustvārdu mīklu minētājiem

04.02.2017 kur : Kokneses pagasta bibliotēka

koncas_1.jpg

4.februāra pēcpusdienā bibliotēkā tikās 16 drosmīgi un erudīti cilvēki, lai mērotos spēkiem krustvārdu mīklu minēšanā. Uzdevums nemaz nebija tik viegls, jo stundas laikā vajadzēja atminēt klasisko krustvārdu mīklu, atrast režģī 20 putnu nosaukumus un tikt galā ar bilžu mīklu! Jāņem vērā, ka jāpaļaujas bija tikai uz saviem spēkiem, bez papildus palīdzības. Jau sākumā vienojāmies, ka šis ir pirmais šāda veida pasākums, tādēļ svarīgi saprast, kā tas notiek un baudīt kopā būšanu!

Apkopojot rezultātus un saskaitot punktus, izdalījām tikai pirmo trīs vietu ieguvējus, jo īstenībā jau uzvarētāji ir visi! Tātad, par līderi kļuva Jānis Šmits, viņam seko Zigrīda Garkakle un Dace Bārda. Ja kādam no dalībniekiem interesē mīklu pareizās atbildes, savi un visi rezultāti, tad tie apskatāmi bibliotēkā!

Pieaugušo vidū braši turējās arī skolniece Elizabete Krastiņa! Kompliments arī mazajam divgadniekam Gabrielam, kurš bija brīnišķīgs palīgs savai mammai!

Paldies par pieredzi, pozitīvismu un milzīgo atsaucību Nanijai Sīpolai, Ilzei Kalvišķei, Dzintrai Liepiņai, Martai Bremzei, Lonijai Brokai, Sarmītei Rēķei, Sofijai Šmitei, Spodrai Briedei, Ārijai Pētersonei, Benitai Lagošai, Rasmai Rubenei, Dacei Lindei. Visi dalībnieki, Jūs esat brīnišķīgi!

Paldies Mārim Grūbem par rezultātu apkopošanu! Tā bija liela atbildība!

Katrs dalībnieks par pazaudētajām nervu šūnām kompensācijā saņēma nelielu dāvaniņu - kafiju, bet uzvarētājs Krustvārdu mīklu žurnāla „Maģiskās Rūtis ” abonementu pusgadam! Pēc sarunām pie kafijas tases nopratām, ka šis pasākums varētu notikt arī turpmāk! Parasti visas labās domas un lielās vēlmes piepildās! Lai top!

Ingrīda Grūbe,

Kokneses pagasta bibliotēkas bibliotekāre

printēt
koncas_1.jpg k10_1.jpg k1_2.jpg k2_2.jpg k3_2.jpg k8_2.jpg k5_2.jpg
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top