Foto izstāde KUSTOŅI

07.03.2017 - 07.05.2017 kur : Kokneses pagasta bibliotēka

koknese_bb_kustoni_1.jpg

7. marta pēcpusdienā bibliotēkā „ieradās” 20 kustoņi, pateicoties jaunajai fotogrāfei Agitai Blauai! Agita mācās I.Gaiša Kokneses vidusskolas 12.klasē un ar fotografēšanu aizraujas jau sen. Ar interesantajiem Agitas darbiem iepazināmies mūsu bibliotēkā jau pirms gada. Pa šo laiku viņa ir bijusi aktīva māksliniece, uzkrājusi izstāžu izlikšanas pieredzi dažādās vietās un, par laimi, nav zaudējusi fotografēšanas prieku!

Katra fotogrāfija Agitai un viņas ģimenei saistās ar kādu stāstu, notikumu, gandrīz visi fotogrāfiju varoņi ir viņu mājdzīvnieki - mīļoti un loloti! Viena no atraktīvajām fotodīvām piedalījās arī izstādes izlikšanas un atklāšanas jampadracī.

Milzīgs paldies Agitas vecākiem par atbalstu un izstādes izvietošanu! Sarunā atklājās, ka Agitai fotogrāfiju ir ļoti daudz, tādēļ par nākamā gada foto izstādes tēmu vēl jādomā - iespējams, ka pavisam kaut kas pretējs un netradicionāls! Mēs uz to arī ceram!

Paldies pirmajiem darbu un izstādes vērtētājiem - Ditai ar brālīti!

Jau pirmajās dienās apmeklētāji izsaka savu prieku par fotogrāfijām un, galvenais, visi smaida, jo kuram gan nepatīk dzīvnieki! Pieaugušajiem visbiežāk tās rosina atmiņas par bērnību, kad pašiem bija kāds mīļš mājdzīvnieks.

Izstāde būs apskatāma divus mēnešus!

Visi laipni aicināti! Droši var ņemt līdzi arī savus četrkājainos mīluļus!

Ingrīda Grūbe,

Kokneses pagasta bibliotēkas bibliotekāre

printēt
koknese_bb_kustoni_1.jpg ag1_1.jpg ag2_1.jpg ag8_1.jpg ag7_1.jpg ag3_1.jpg ag4_1.jpg agita_1.jpg
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top