Kokneses pagasta bibliotēkai 94.dzimšanas diena!

20.04.2017 kur : Kokneses pagasta bibliotēka

bi2_1.jpgSvētku svecītes nopūstas un kliņģeris apēsts! Protams, paliek atmiņas! Paldies visiem, kuri sveica mūs bibliotēkas dzimšanas dienā-tālākām un tuvākām kolēģēm, draugiem un apmeklētājiem. Paldies par labajiem vārdiem, novēlējumiem, ziediem un pašgatavotajām dāvaniņām! Turam visus pie vārda, ka noteikti gaidīsim ciemos nākamgad, kad bibliotēkai būs tikai 95!

Bibliotēkas dzimšanas dienā atcerējāmies arī savus pirmos iespaidus par bibliotekārēm, pieredzi bibliotēkā, atklājām dažādus kuriozus notikumus, runājām par lasīšanu, ne-lasīšanu, šodienas un nākotnes bibliotēku. Jā, ar mums ir noticis daudz interesanta! Nolēmām, ka visus stāstus sāksim pierakstīt, lai veidojas sava grāmatiņa! (Tāda jau ir tapusi Preiļu bibliotēkā-izlasāma pie mums!)

Paldies mūsu meitām par sniegto koncertiņu! Luīze, Laura un Asnate ir daļiņa no mūsu bibliotēkas, tādēļ viņu domas par mums ir ļoti svarīgas. Izrādās, ka meitām patīk, ka mammas strādā bibliotēkā, ka viņas ar to lepojas, ka te ir interesanti, ka mēs esam stilīgas un dzīvojam laikam līdzi! Tas ir augsts novērtējums!

Aplūkojot dažādās fotogrāfijas, atcerējāmies arī tos, kuri kādreiz strādājuši mūsu bibliotēkā, bijuši brīnišķīgi apmeklētāji un ielikuši te savas dzīves daļiņu un sirdi!

Uz tikšanos pēc gada!

Šobrīd vēl var paspēt atbildēt uz 20 jautājumiem par bibliotēku, izlozes kārtā iegūt balvu-dāvanu karti no Koknesē iecienītā krodziņa „Rūdolfs”! Atbildes gaidām līdz sestdienai, bet laimīgo pusdienotāju izlozēsim un paziņosim 26.aprīlī! Lai veicas!

Varu iedrošināt, ka visi jautājumi ir viegli atrodami!

Ingrīda Grūbe,

pagasta bibliotēkas bibliotekāre

printēt
bi1_1.jpg bi4_1.jpg bi5_1.jpg bib_1.jpg bi2_1.jpg
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top