Spēļu vakarā ātrlasīšana un literārais cirks

28.10.2015 kur : Kokneses pagasta bibliotēkas Bērnu nodaļa

6spele_1.jpg28. oktobrī Kokneses pagasta bibliotēkas Bērnu nodaļā norisinājās spēļu vakars projekta „Bērnu, jauniešu un vecāku žūrija” dalībniekiem un viņu ģimenēm.

Kopā izspēlējām dažādas spēles – “Ātrlasīšanu”, kurā ierastās grāmatas vietā bija jālasa makaroni no zirņiem, “Literāro cirku”, kas bija uzzīmēts uz grīdas un kurā bija jāatmin latviešu tautas mīklas, pasaku varoņi un grāmatu autori. Visiem iemīļoto “Slēpņošanu” bērni skrēja kopā ar vecākiem, un kad visas lapiņas bija atrastas un apslēptie saldumi iegūti, sajūsmā bija gan lielie, gan mazie.

Mums par pārsteigumu vakara spēļu favorīte bija dambrete. Pie visām trijām dambretes spēļu vietām rindā stāvēja azartiskie spēlētāji - netika palaista neviena pauze starp spēlēm, lai izspēlētu kādu partiju. Vecāki savukārt atminējās, kā bija jāspēlē kāršu spēlē “Duraks” un jālec “Gumijas” - tās lecot netraucēja pat kurpes uz papēžiem.

Laiks paskrēja nemanot un vakars noslēdzās ar smaidiem, atmiņu stāstiem un domu, ka šādus spēļu vakarus vajag rīkot biežāk.

Mīļš paldies un liels prieks par vecākiem, kuri atnāca un pavadīja jautru vakaru kopā ar saviem bērniem!

Uz tikšanos bibliotēkā!

Antra Vasiļevska,

Kokneses pagasta bibliotēkas

Bērnu nodaļa

printēt
1spele_1.jpg 2spele_1.jpg 3spele_1.jpg 4spele_1.jpg 5spele_1.jpg 6spele_1.jpg 7spele_1.jpg 8spele_1.jpg 9spele_1.jpg 11spele_1.jpg 12spele_1.jpg 13spele_1.jpg 14spele_1.jpg 15spele_1.jpg bibliot_221015_1.jpg
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top