Helovīns bibliotēkā

31.10.2016 kur : Kokneses pagasta bibliotēkas Bērnu nodaļa

helovins16_1.jpg

Lieli un mazi Helovīna jeb Visu svēto dienas priekšvakara svinētāji 31. oktobra pēcpusdienā tika aicināti uz Kokneses pagasta bibliotēkas Bērnu nodaļu pārbaudīt, trenēt un pat apgūt savas mānīšanās, izlikšanās un novērošanas spējas, spēlējot psiholoģisku lomu spēli “Monstri pilsētā” jeb tautā labāk zināmo detektīvspēli “Mafija”.

Uz spēli saradās lieli un mazi maskoti spēlētāji. Viņi iepazinās ar spēles noteikumiem un divu stundu garumā izspēlēja piecas spraigas partijas, kurās emociju, azarta un smieklu netrūka. Spēle ļoti ātri ieveda azartā, iespējams tas bija tikai Helovīnu vakara ietekmē, bet gandrīz visi spēlētāji gribēja būt maniaki vai mafijas monstri, pat “noslepkavotie” jeb izbalsotie spēlētāji “kapsētā “nevarēja nosēdēt mierīgi un juta līdzi savai komandai. Jāsaka gan ka visās partijās uzvarēja labie jeb mierīgo iedzīvotāju komandas.

Ja nebiji klāt un nespēlēji, tad seko līdzi notikumiem bibliotēkā ( facebook, twitter, Kokneses mājas lapa) un uzzini pirmais, kad nākošreiz spēlēsim šo vai kādu tikpat aizraujošu spēli!

Uz tikšanos bibliotēkā!

Antra Vasiļevska

printēt
helovins16_1.jpg 3helo_1.jpg 5helo_1.jpg 6helo_1.jpg 1helo_1.jpg 2helo_1.jpg 4helo_1.jpg 7helo_1.jpg 8helo_1.jpg
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top