Bibliotēkā ciemojas lelles no Jūrmalas!

09.01.2017 - 09.03.2017 kur : Kokneses pagasta bibliotēkas Bērnu nodaļa

radzinas-lelles_2.jpgNo 9. janvāra līdz 9.martam Kokneses pagasta bibliotēkas Bērnu nodaļā apskatāma Dubultu bērnu bibliotēkas vadītājas, Jūrmalas leļļu teātra mākslinieciskās vadītājas un aktrises Ingunas Radziņas darināto leļļu kolekcijas!

Inguna Radziņa šīs lelles darinājusi, lai bērniem būtu interesantāk iepazīties ar grāmatu varoņiem. Inguna Jūrmalas leļļu teātra studijas jauniešiem māca arī leļļu veidošanu, to vadīšanas un pielietošanas daudzveidīgās iespējas.

Lelles ir darinātas no ikdienišķiem materiāliem. Piemēram, vecām mantām dots otrs mūžs – sandalēm, kurpēm un telefonam "pieaugušas" rokas, no pleda vai segas sanāk skaista žurka, ķengurs, arī kaprona zeķubiksēm ir atrasts savs pielietojums.

Inguna un viņas lelles jau reiz ciemojās Koknesē (2010.gadā), bet šoreiz lelles ir atceļojušas vienas pašas un aicina ciemos sevi aplūkot, lai varat fantazēt, izdomāt vai uzminēt no kuras grāmatas vai stāsta lelles ir radušās.

Ja vēlaties lielākā bariņā (ar klasi vai grupiņu) aplūkot izstādi, uzzināt un lasīt tās grāmatām no kurām lelles “izkāpušas’, tad piesakieties klātienē Kokneses pagasta bibliotēkas Bērnu nodaļā, pa tel. 26309980 vai e-pastu bibliotekas@koknese.lv.

Uz tikšanos bibliotēkā!

Antra Vasiļevska,

Kokneses pagasta bibliotēkas

Bērnu nodaļa

printēt
1lov_1.jpg 3lov_1.jpg 5lov_1.jpg 2lov_1.jpg 4lov_1.jpg radzinas-lelles_2.jpg
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top