"Žūrijas 2016" dalībnieku tikšanās

28.02.2017 kur : Kokneses pagasta bibliotēkas Bērnu nodaļa

bernuzurijas-noslegums_1.jpg

28. februāra pēcpusdienā Kokneses pagasta bibliotēkas Bērnu nodaļā noslēdzās lasīšanas veicināšanas programma “Bērnu, Jauniešu un Vecāku žūrija 2016”. Šogad bija 40 eksperti, kuri lasīja Žūrijas kolekcijas grāmatas un savu vērtējumu par izlasīto izteica elektroniskās anketās.

Mēs vēl nezinām, kuras grāmatas šogad ir uzvarējušas, to programmas organizatori atklās tikai 11. martā Lielajos Lasīšanas svētkos Rīgā. Uz šiem svētkiem šogad esam deleģējuši doties Doniku ģimeni, vienu no lasošākajām Kokneses ģimenēm, kura žūrijā piedalās jau vairākus gadus.

Kā jau ierasts, žūrijas noslēguma pasākumā bērni saņem pateicības un balviņas par paveikto darbu – izlasītām un novērtētām grāmatām. Katru gadu visi žūrijas dalībnieki saņem īpaši šim gadam veidotu piederības suvenīru – šajā reizē tie ir 3D animēti magnēti ar 2 mainīgiem attēliem, dizaina autore ir ilustratore Elīna Brasliņa.

Noslēguma pasākumā dalībnieki noskatījās Latvijas Nacionālas bibliotēkas 2015. gadā veidoto video Bērnu žūrija un, sadaloties divās komandās, spēlēja erudītu zināšanu spēli “Grāmatu Šurumburums”, kurā atbildot uz dažādiem jautājumiem par un ap grāmatām, krāja konfektes. Komanda, kura ieguva visvairāk konfektes, tika pie iespējas atklāt paslēpto garšīgo pārsteigumu, ar kuru nobeigumā visi kopīgi mielojāmies pie tējas.

Liels prieks, ka bērniem un vecākiem patika! Vēlmi piedalīties nu jau 2017. gada žūrijā izteikuši gan esošie eksperti, gan jauni lasītāji.

Lasot citas grāmatas, gaidīsim vasaras sākumu, kad startu sāks jauns žūrijas maratons.

Lielie un mazie eksperti, kuri nebija uz pasākumu, nāciet uz bibliotēku pēc savām balvām, jo tās saņem visi, kas piedalījās “Bērnu, Jauniešu un Vecāku žūrijā 2016”!

Uz tikšanos bibliotēkā!

Antra Vasiļevska,

Kokneses pagasta bibliotēkas

Bērnu nodaļa

printēt
bernuzurijas-noslegums_1.jpg 1gra_1.jpg 2gra_1.jpg 3gra_1.jpg 4gra_1.jpg 5gra_1.jpg 6gra_1.jpg 7gra_1.jpg 8gra_1.jpg 9gra_1.jpg 10gra_1.jpg 11gra_1.jpg 12gra_1.jpg 13gra_1.jpg 14gra_1.jpg 15gra_1.jpg 16gra_1.jpg 17gra_1.jpg 18gra_1.jpg 19gra_1.jpg 20gra_1.jpg
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top