Dzimtas koka sakņu dziedināšana

29.09.2016 - 30.09.2016 kur : Biedrības “Baltaine” Radošā māja Koknesē


29. un 30. oktobrī Koknesē seminārs - terapija pēc B. Hellingera metodes "Dzimtas koka sakņu dziedināšana!" SEMINĀRU VADA SISTĒMISKO IZVIETOJUMU KONSULTANTE, VESELĪBAS APRŪPES SPECIĀLISTE ALOIDA JURČENKO.

Daudziem cilvēkiem visā pasaulē ģimenes sistēmas sakārtojuma metode (www.hellinger.com) ir atklājusi jaunu skatījumu par partnerattiecību, sadzīves, veselības un biznesa problēmu cēloņsakarībām, kā arī palīdzējusi ieraudzīt ceļu to risināšanai.

Savu sakņu iepazīšana palīdzēs saskatīt sakarības, kuras līdz šim palikušas nemanītas, lai turpmāk varētu atgūt iekšējo harmoniju un virzīties dzīvē uz priekšu.

Norises laiks: 29. oktobrī no pl. 10.00 – 18.00;

30. oktobrī no pl. 10.00 – 16.00

Maksa par semināru:

1) 25,00 EUR tiem, kuri nāks kā grupas dalībnieki (vietu skaits nav ierobežots!)

2) 45,00 EUR tiem, kuri vēlas semināra laikā risināt konkrētu personisku problēmu (8 vietas!)

Pieteikšanās: zvanot pa tel. 26575499 vai rakstot, ingunazogota@inbox.lv.

Kas ir senču "mantojums" un ko ar to darīt?

Cilvēks nespēj eksistēt tikai pats par sevi un, lielākā vai mazākā mērā, jau kopš dzimšanas nepārtraukti ir saistīts ar savas dzimtas cilvēkiem, to īpašībām, pārdzīvojumiem, lomām, notikumiem un tradīcijām, tāpēc sistēmpieeja cilvēku uzlūko kā pastāvīgi savstarpēji saistītu un pastāvīgā mijiedarbībā esošu gan ar citiem cilvēkiem, gan arī ar lielākām sistēmām kurās viņš ir iesaistīts.

Pamatzināšanas par pasauli un tās likumsakarībām glabājas mūsu dvēselē kā iekšējie tēli, kas darbojas kā uztveres filtri un ietver mūsu izdzīvošanai un dzīvības turpināšanai vajadzīgo informāciju. Tie ir tieši saistīti ar jūtām, kas vada mūsu uzvedību.

Tāpat kā mēs mantojam savu matu, acu krāsu, tāpat mēs pārmantojam arī iekšējos tēlus, jo pieredze, kas glabājas dzimtas sistēmā ir pieejama visiem, kas šai sistēmai ir piederīgi. Tās ir mūsu intuitīvās zināšanas. Piemēram, traumas, kuras piedzīvojuši mūsu vecāki, vecvecāki vai vecvecvecāki, mūsos var turpināt dzīvot kā viņu emocionālo pārdzīvojumu sekas un izpausties nemiera, baiļu, depresijas vai kādu fizisku simptomu veidā. Zinātnieki to dēvē par posttraumatiskā stresa sindromu (PTST).

Amerikāņu psihologs Marks Volins norāda, ka jaunākie atklājumi šūnu neirobioloģijas, evolūcijas psiholoģijas jomās uzsver, ka ir svarīgi izpētīt ģimenes vēsturi vismaz trīs paaudzēs, lai saprastu traumas un ciešanu modeļa mehānismu, kas atkārtojas. Autors mūs iedrošina sakot: „Tas nesākās ar tevi, bet tas var beigties ar tevi!” Lai rastu atbildes uz jautājumiem:

• Kāpēc cilvēki dara sevi nelaimīgus un kā tikt no tā vaļā?

• Kā neatkārtot nevēlamās dzīves situācijas? Kāpēc cilvēki slimo?

• Ko nozīmē mīlēt vienam otru? Kā pareizi veidot attiecības ģimenē un darba vietā? Kāpēc cilvēki apprecas un izšķiras? Kā "pieradināt" vīramāti?

• Kāpēc mums nav bērnu?

• Kāpēc rodas atkarība?

• Kā dzīvot pēc tuva cilvēka nāves?

• Kas kuram parādā? Kāpēc ir tik grūti nopelnīt un saglabāt naudu?

Semināra laikā iepazīsim tos likumus, kas nosaka cilvēku savstarpējās attiecības un ietekmē cilvēku jūtas, domas, uzvedību, emocionālo un psihosomatisko veselību.

Materiālu sagatavoja Mg sc.sal., Mg paed., Aloida Jurčenko

printēt
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top