1.ceļotāju sestdiena bibliotēkā ir notikusi!

27.01.2018 12:00 - 15:00 kur : Kokneses pagasta bibliotēka

c_modrite.jpgAr pārliecību varu teikt, ka 27.janvāris bija viena no interesantākajām sestdienām bibliotēkā, pateicoties 5 brīnišķīgiem ceļotājiem, kuri laipni piekrita dalīties ar saviem ceļojumu iespaidiem ar mūsu klausītājiem!

Kopā ar Dainu Liepiņu ieelpojām kolorīto Indijas gaisu, kopā ar Vili Folkmani ceļojām pa Izraēlu un klausījāmies viņa muzicēšanu ar interesantu mūzikas instrumentu, Modrīte Spilberga mums pierādīja, ka vajag tikai gribēt, tad arī Kilimandžaro top sasniedzams, Lonija Broka mūs vienmēr pārsteidz ar saviem sievišķīgajiem klipiem, šoreiz- iespaidi par Maltu, bet kā deserts sekoja Allas Svečikovas stāstījums par krāsainajiem ziedu svētkiem Holandē! 

Paldies vēlreiz, bija prieks izbaudīt 1. Ceļotāju sestdienu bibliotēkas vēsturē! Jāpiebilst, ka noderēja arī līdzpaņemtie termosi un piknika sainīši, jo laiks klausoties paskrēja ātri. Iespējams, ka nākamreiz jārīko pasākums ar teltīm un ugunskuru, lai būtu vairāk laika visu izbaudīt!

Vēlreiz apstiprinājās patiesība, ka paša redzētais un izbaudītais ir vislielākā vērtība, kuru atņemt nevar neviens.

Visam ir sākums un visam ir beigas, katrs ceļojums dod impulsu nākošajam ceļojumam! Visi stāstītāji mums tādu arī deva! Lai piepildās mūsu ceļotāju ieceres! Kā piemērs te var kalpot Modrītes modelis-atrast vēlamā ceļojuma mērķa foto, nolikt sev priekšā un lēnām uz to tiekties!

  Ingrīda Grūbe, 

Kokneses pagasta bibliotēkas bibliotekāre

printēt
c_daina_1.jpg c_modrite.jpg c_vilis2.jpg c_vilis1.jpg c_alla.jpg c_lonija.jpg
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top