Improvizācijas šovs "MEKLĒJAM VAINU!"

05.10.2018 19:00 kur : Kokneses kultūras centrs

print_tt_meklejam_vainu_koknese.jpg5.oktobrī    plkst. 19.00 Kokneses kultūras namā viesosies improvizācijas teātris "TEA TREE" ar improvizācijas šovu "MEKLĒJAM VAINU!"

Ieeja: 2,- euro.

Š. g. 5. oktobrī Koknesē viesosies improvizācijas teātris “Tea Tree”, priecējot ar improvizētu šovu “Meklējam Vainu”, kas aktuāla gan pieaugušajiem, gan jauniešiem.

Improvizētā šova “Meklējam Vainu” laikā skatītājiem būs iespēja dalīties ar savām un savu draugu problēmām, lai redzētu, kā kopā ar improvizatoriem šova vadītāja Marta Rosicka (Mairita Strūberga) tās atrisina. Pati Marta saka tā: "Mēs neesam vainīgi, ka mūsos ir pa kādai mazai vainai. Tas ir pilnīgi normāli! Vainu meklēšana ir pirmais solis ceļā uz veselīgu dzīvesveidu." Pat ja šķiet, ka nekas nekaiš, esi drošs - Marta atradīs arī Tavu vainu!

2014. gada 27. martā improvizācijas teātra “Tea Tree” pirmie aktieri kāpa uz skatuves, lai spēlētu savu pirmo izrādi. Kopš tās dienas ir pagājuši četri gadi, kopā nospēlētas vairāk nekā 100 izrādes, apmācīti aptuveni 70 improvizēt gribētāji, un viss joprojām turpina notikt. Teātra galvenā vērtība ir skatītāji, dodot tiem neaizmirstamus stāstus, nevis tikai jokus, kurus pēc minūtes aizmirst.

printēt
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top