Veļu vakars Koknesē

19.10.2019 17:30 kur : Kokneses parks

velu_vakars_page_0001.jpgAicinām apmeklēt Veļu vakaru Koknesē 19.oktobrī. Pasākuma sākums ir plkst. 17.30 pie Pērses ūdenskrituma atveida – tur pulcēsimies, klausīsimies uzrunu un aizdegsim svecītes lukturos, lai kopīgi dotos pastaigā uz Kokneses viduslaiku pilsdrupām, kur notiks galvenās aktivitātes – dziesmas, rotaļas, ugunskura iedegšana un uguns plostiņa palaišana ūdenī, kā arī kopā varēsim nobaudīt gardu putru un iemalkot siltu tēju! Līdzi paņem sveci lukturītī! Vari paņemt arī nelielu cienastu veļu galdam – pupas, zirņus vai pīrādziņus u.tml.

  Nāc kopā ar ģimeni un draugiem! Vakaru bagātinās folkloras kopa "Urgas", kā arī viesu folkloras kopas no Jelgavas, Rokišķu un Pakrojas reģioniem. Pasākums notiks Interreg V-A Latvijas – Lietuvas programmas 2014.-2020.gadam projekta Nr.LLI-313 "Aizraujošs ceļojums muižu parkos četros gadalaikos" / "4SeasonsParks” ietvaros. Pasākums un ieeja Kokneses viduslaiku pilsdrupās ir bez maksas.

Kopējās projekta izmaksas 692 246,78 euro, t.sk., ERAF finansējums – 588 409,75 euro.

Par publikācijas saturu pilnībā atbild Kokneses novada dome un tas nekādos apstākļos nav uzskatāms par Eiropas Savienības oficiālo nostāju.

Informāciju sagatavoja:

Kokneses novada domes Attīstības nodaļa

printēt
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top