KNČ basketbolā 2019 noslēdzies, uzvaru gūstot komandai "Picnic Team"

23.11.2019 12:00 - 19:00 kur : Kokneses sporta centrs

 img_7000.jpg23.novembrī noslēdzās KNČ basketbolā 2019, kur cīņā par čempiona titulu sacentās četras no piecām turnīra komandām, par uzvarētāju kļūstot komandai –  “Picnic Team”.

Čempionāta uzvarētājkomanda basketbola regulāro turnīru noslēdza 1.vietā, aiz sevis atstājot “Seven&One”, “Vidusskolas mūziklu”, “777” un Final 4 neiekļuvušo komandu “DoNothing” . Zīmīgi, ka čempionāta izšķirošajā dienā, kad notika cīņa par čempionu kausa iegūšanu un vietu sadalījumu, šīs komandas arī šādā vietu secībā noslēdza turnīru.

Final 4 pirmā spēle risinājās starp komandu “777” un “Picnic Team” , kur piknikotāji pārliecinoši uzvarēja ar rezultātu 131:34, nodrošinot vietu spēlē par pirmo vietu.

Īstas intrigas un negaidīti pavērsieni bija vērojami spēlē starp “Seven&One” un “Vidusskolas mūzikls”.  Abu komandu spēlētāji neatlaidīgi cīnījās par katru atlēkušo bumbu un katru punktu. Aizraujošas un spraigas savstarpējās cīņas starp komandām attīstījās ceturtajā ceturtdaļā , kad spēle izvērtās asā cīņā “punkts punktā”Mūzikla spēlētāji prata atspēlēt vairāk kā desmit punktu deficītu un izvilkt pagarinājumu ar diviem soda metieniem spēles pamatlaika pēdējā sekundē. Savukārt, pagarinājumā ievadā veiksmīgāki jau bija “Vidusskolas mūzikls” spēlētāji, kas ieguva pat 7 punktu pārsvaru. “Seven&One” līderis Grustāns iemeta 3p metienu, bet Eihentāls realizēja metienu no tuvas distances un komanda pietuvojās līdz -2. Aptuveni 5 sekundes pirms beigām pie +2 Mūziklam, Otto Bērziņš nerealizēja abus soda metienus. Atlikušajā laikā bumba nonāca pie Grustāna, kas uz 3pt līnijas atrada Ēriku VIldi, kurš 0.1 sekundi pirms beigu sirēnas spēja veikt precīzu metienu un izraut uzvaru sarkanajiem “Seven&One” spēlētājiem, nodrošinot neticamu uzvaru un vietu finālā savai komandai. Spēles gala rezultāts 105:104.

Spēlē par trešo vietu tikās “777” un sāpīgo zaudējumu piedzīvojušie “Vidusskolas mūzikls” spēlētāji. Jāatzīst, ka šī spēle īpašus intrigas brīžus nesagādāja, tomēr bija vērojamas teicamas komandas biedru  saspēles. Šajā spēlē pārliecinošu uzvaru ar rezultātu 84:64 guva Mūzikla spēlētāji.

Cīņā par čempiona titulu “Picnic Team” uzvarēja komandu “Seven&One” ar 12 punktu pārsvaru . (rezult. 95:83).  Piknikotāju izstrādātā spēles stratēģija, spēlētāju izveicība un savstarpējā sadarbība laukumā visās spēlēs, nodrošinājusi komandai zeltu šajā turnīrā.  Jāpiebilst, ka “Picnic Team” šajā turnīrā nepiedzīvoja nevienu zaudējumu. Lielisks sasniegums komandai!

Kokneses sporta centrs saka paldies ikvienam, kurš šajā turnīrā piedalījās, gan kā spēlētājs, gan atbalstītājs vai vienkārši skatītājs.

Īpaši lielais paldies:

  • KNČ basketbola sekretariātam – Ivo Igaunim, Marekam Kazakovam, Natālijai Zeicai, Ksenijai Vītoliņai, Otto Bērzkalnam, Oskaram Saulītim un Aldim Sproģim, kuri visas spēles bija kopā ar mums, skaitīja punktus, uzņēma laiku un pildīja spēļu protokolus
  • Komandām un spēlētājiem par to, ka spēja saorganizēties un aizvadīt kvalitatīvu čempionātu, kopā iesaistot tieši 50 spēlētājus, no kuriem 45 bija koknesieši
  • Brīvprātīgajiem tiesnešiem, kuri ieviesa kārtību
  • Video cilvēkiem Vairim un Sanitai, par jauna satura radīšanu
  • Skatītājiem un atbalstītajiem par sacensību gara uzlabošanu

Šoreiz īpaši vārdi bija sakāmi arī Kokneses sporta centra direktoram un turnīra galvenajam tiesnesim Dāvim Kalniņam.

“Paldies visiem, kas piedalījās šajā superīgajā sporta pasākumā. Pēc vairāk kā pieciem gadiem sporta centrā, beidzot izdevās uzrīkot superīgu, loģisku, priekpilnu, intrigas pilnu un skatāmu turnīru tieši koknesiešiem, pulcējot reģiona labākos šībrīža spēlētājus. Bija neizsakāms prieks, ka uz spēlēm ieradās daudz skatītāju, kas turnīru vienmēr padara daudz mīļāku un draudzīgāku. Es ceru, ka arī turpmāk spēsim pasākumus attiecīgi pielāgot mūsu izvēlētajai auditorijai un tie būs apmeklēti un atbalstīti gan no dalībnieku, gan skatītāju puses. Šis turnīrs tapa kopīgiem spēkiem, jo komandas bija ļoti atsaucīgas ar dažāda veida palīdzību un viss tika paveikts pašu koknesiešu spēkiem, patērējot minimālus resursus. Gaidīsim atsauksmes un ieteikumus nākamo turnīru  norises uzlabošanai.”

KSC

img_6985.jpg

printēt
img_6628.jpg img_6646.jpg img_6581.jpg img_6542.jpg img_6624.jpg img_6536.jpg img_6733.jpg img_6718.jpg img_6985.jpg img_7000.jpg
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top