Vintage Ballīte ar Laimi Rācenāju un Gintu Žilinski: Happy Jazz Koncertkupolā

20.10.2023 19:00 - 21:00 kur : Pie Daugavas, kempings

7ef7b48e-dd43-494c-b419-6e6ce7a13c4a.jpgGlamūrīgs pasākums 30 gadu stilā iedvesmojoties no latviešu kostīmfilmas Ceplis. Šajā pasākumā īstājā vietā būs tērpties kažokādās un pērlēs ar elegantām galvassegām vai 30to gadu matu lentām.

Būs tā saucamais "happy jazz" - ne rūpju, ne raižu. Viss ir tāds tā kā priecīgs, kādi 30tie, 40tie, 50tie gadi, bez dramatisma - tā par programmu saka Laimis Rācenājs.

Kosmopolīts un sava ceļa gājējs Laimis Rācenājs ir viens no Latvijas neparastākajiem estrādes māksliniekiem, kurš mīl muzicēt visdažādākajos žanros un spēj nodziedāt pilnīgi visu. Viņš dziedājis 20 dažādās pasaules valodās un pabijis vairāk nekā 50 pasaules vietās.

Kopā ar Laimi Rācenāju muzicēs virtuozais pianists Gints Žilinskis. Gints Žilinskis ir mūzikā no dzimšanas, aktīvās skatuves gaitas uzsācis tīņa vecumā. Viņa tēvs ir pianists klasiskās mūzikas žanrā, bet vectēvs ir pazīstamais komponists un pianists Arvīds Žilinskis. Ģimenes vīru – pianistu mūzikas gaitas, kuras izveidojušās vairākās paaudzēs, turpina arī Ginta dēls Matīss.

Ko sagaidīt? Izbaudi romantisku sestdienas vakaru ar gardēžu veikala "Lauva" sarūpētajām uzkodām, kurā dzirdēsi populāras happy jazz melodijas.  Koncerts norisināsies pie galdiņiem, fotogrāfijas no iepriekšējiem pasākumiem. Katrai rezervācijai tiek uzklāts atsevišķs galdiņš ar uzkodām. Uzkodu plate, glāze vīna, tēja un kafija iekļauts cenā.

Biļetes www.koncertkupols.lv

printēt
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top