Mamma Mia ar čellisti Ernu Daugavieti Koncerkupolā

21.10.2023 19:30 - 21:00 kur : Pie Daugavas, kempings

ekranuznemums-2023-10-04-104138.jpgDzīvespriecīgā ABBA mūzika, krāšņie Grieķijas skati un dzirkstošais filmas "Mamma Mia" dzīvesprieks veidos vakara atmosfēru. Erna Daugaviete meistarīgi improvizēs spēlējot līdzi ABBA hītiem, kamēr mēs baudīsim Grieķijas karsto vasaru un dzīvosim līdzi filmas varoņu gaitām.

Ko sagaidīt? Izbaudi romantisku sestdienas vakaru kupolā.  Koncerts norisināsies pie galdiņiem, fotogrāfijas no iepriekšējiem pasākumiem. Katrai rezervācijai tiek uzklāts atsevišķš galdiņš ar uzkodām vai tikai ar popkornu. Viena glāze vīna, tēja un kafija iekļauta cenā. Savus dzērienus un pārtiku līdzi ņemt nedrīkst. Ja jums ir kādas dietāras prasības - lūdzu informējiet mūs iepriekšs. 

Kāpēc čells? Čells tiek uzskatīts par vienu no izcilākā skanējuma instrumentiem ar saviem siltajiem, dzīvajiem toņiem un bagātīgo toņu diapazonu. Vēsturiski čells ir saistīts ar orķestra un kamermūziku, tomēr gadu gaitā tas ir veicis pāreju uz modernākiem mūzikas žanriem, tostarp džezu, roku un popu. Čella solo spēle kļust aizvien populārāka pateicoties gan mūsmāju, gan ārzemju čella solo virtuoziem. Izbaudīsim vakaru čella skaņās kupolā pašā Daugavas krastā, čella daudzpusīgajam skanējumam kāpjot debesīs.

Biļetes www.koncertkupols.lv

printēt
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top