Aivars Birzmalis, balss un ģitāra, vakars pie galdiņiem dzīves baudītājiem

27.10.2023 19:30 - 21:00 kur : Pie Daugavas, kempings

ekranuznemums-2023-10-04-105031.jpgIzbaudīsim vēl vienu romantisku vakaru pirms kupola slēgšanas ziemas sezonai. Darbosies infrasarkanie sildītāji un Aivars Birzmalis sildīs sirdis ar romantiskām melodijām.

Aivars Birzmalis dzied un spēlē akustisko ģitāru un kā saka pats, par dziesminieku vai bardu sevi nenosauktu, vairāk man atbilstu nosaukums singer/ songwriter jeb latviski sanāktu dziedātājs/ dziesmu rakstītājs. Šādi sevi dēvē konkrētā mūzikas žanra pārstāvji Amerikā, kuriem nereti nav muzikālās izglītības, vienkārši sanāk un par laimi cilvēkiem patīk.

Arī Aivars daudz ir ietekmējies no kantrī mūzikas Amerikā, un viņa dziesmas, tāpat kā populārajai grupai “Čikāgas piecīsī” ir vieglas un melodiskas.

Šajā programmā būs dzirdamas Aivara rakstītas dziesmas ar Imanta Ziedoņa, Ārijas Elksnes, Annas Rancānes un Kristīnes Kalniņas dzeju.

Būs arī nedaudz no Amerikas kantrī un pasaules klasikas, kā Elton John, Rod Stewart.

Aivars saka, visas būs melodiskas dziesmas, man pašam melodijas ir ļoti svarīga tāpēc, varbūt, agrāk klausījos tikai klasiskā izpratnē romantiskos mūziķus un manis rakstītā mūzika arī savā ziņā ir romantiska, kaut vai tikai tāpēc, ka ir tikai akustiskā ģitāra un vokāls.

Ko sagaidīt? Izbaudi romantisku piektdienas vakaru ar gardēžu veikala "Lauva" sarūpētajām uzkodām.  Koncerts norisināsies pie galdiņiem, fotogrāfijas no iepriekšējiem pasākumiem. Katrai rezervācijai tiek uzklāts atsevišķs galdiņš ar uzkodām. Uzkodu plate, glāze vīna, tēja un kafija iekļauts cenā.

Biļetes www.koncertkupols.lv

printēt
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top