Koncertā tiksies vairākas paaudzes

13.11.2015 17:00 kur : Kokneses mūzikas skola

muzikals-sveiciens_2.jpgDraudzīgā, sirsnīgā atmosfērā sildīsimies mūzikas saulītē, priecāsimies par skaisto Latvijas rudeni un domās vēlēsim savai tēvu zemei saules mūžu! Aicinām uz neparastu Latvijas proklamēšanas gadadienas koncertu Kokneses Mūzikas skolā 13.novembrī plkst. 17:00!

Kokneses Mūzikas skolas audzēkņi, audzēkņu vecāki un skolotāji ar patīkamu satraukumu gatavojas 13.novembra koncertam “Muzicēju kopā ar ģimeni”.

Koncertā uz skatuves tiksies vairākas paaudzes, jo mūzikas skolas absolventiem ir paaugušies bērni un nu tie ir mūsu skolas audzēkņi! Par šo faktu ļoti priecājamies - tas apliecina, ka skolā pavadītie gadi pieaugušo vidū atzīti par gana lietderīgiem un interesantiem, ja reiz vecāki novēl arī saviem bērniem piedzīvot muzicēšanas priekus.

Un tā - koncertā uzstāsies tēvi ar dēliem un meitām, māmiņas ar saviem un radu bērniem, jo: ja tā dziļāk papēta, mēs mazajā Koknesē ģimeņu veidošanās rezultātā esam gandrīz visi viens otram rada! Bet, ja kādam radu raksti tik cieši nesavijas, tam būs ļauts muzicēt kopā ar labāko draugu, kaimiņu vai klasesbiedru. Vecākiem būs iespēja atsvaidzināt savas mūzikas instrumenta spēles prasmes. Opītis, kurš sakās neko nemākam – varēs būt “ ritma grupa”, Ome, kas visu dzīvi koros dziedājusi, varēs padziedāt kopā ar mazmeitiņu, bet znotiņš piespēlēs pavadījumu uz akordeona…. Arī skolotāji nebūs vien konsultanti un izpalīgi, bet muzicēs līdz ar citiem - esam taču viena liela ģimene!

Silvija Cīrule,

Kokneses Mūzikas skolas direktore

printēt
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top