Kokneses novada amatierkolektīvi tiekas lustīgajās sporta spēlēs

27.01.2018 11:00 kur : Kokneses sporta centrs

20180127_155223.jpg"Kustīgi un lustīgi" – varam sacīt par visiem enerģiskajiem un dzīvespriecīgajiem Kokneses novada amatierkolektīvu dalībniekiem. Jau otro gadu pēc kārtas janvāra nogalē, šoreiz 27. janvārī, mūsu novada dziedātāji un dancotāji ar devīzi "Viens par visiem, visi par vienu" satikās lustīgajās sporta spēlēs, kuras organizēja Kokneses kultūras nams sadarbībā ar Kokneses sporta centru. Vislustīgākajās sporta spēlēs piedalījās folkloras kopas "Urgas" dalībnieces, vidējās paaudzes deju kolektīvu "Liepavots", "Irši", "Kokna" un "Rats" dalībnieki, Kokneses kultūras nama jauniešu deju kolektīva un Ilmāra Gaiša Kokneses vidusskolas deju kolektīva "Kāpēc" puiši un meitenes, pārstāvji no Vecbebru jauniešu deju kolektīva "Kāre", jauktā kora "Alaine" un kapelas "Aizezeres muzikanti".

 Individuālajos startos, jautrības stafetēs vai komandu spēlēs – it visur spēļu dalībnieki apliecināja savu radošo un sportisko garu. Tikpat priecīgi jutās mazie ķipari, kurus vecāki bija paņēmuši līdzi, jo viņi līksmi laiku pavadīja Evitas Briņķes piedāvātajās piepūšamajās atrakcijās. Inguna Strazdiņa, Kokneses kultūras nama direktore, teic: "Priecēja visu dalībnieku pozitīvais noskaņojums un saliedētība. Lai arī, protams, jauniešiem bija vieglāk izpildīt dažādos veiklības un izturības vingrinājumus, piemēram, folkloras kopas "Urgas" dalībnieces ar savu degsmi neatpalika no jaunajiem! Paldies Dāvim Kalniņam un Kokneses sporta centra kolektīvam par atbalstu pasākuma rīkošanā."

Pēc iegūtajiem punktiem jautrības stafetēs un komandu spēlēs tika sumināti pirmo trīs vietu ieguvēji. Lustīgajās sporta spēlēs uzvarēja jaunība -  pirmo vietu ieguva Kokneses kultūras nama jauniešu deju kolektīvs, otrajā vietā - vidējās paaudzes deju kolektīvs "Rats", bet trešās vietas ieguvēji ir Ilmāra Gaiša Kokneses vidusskolas deju kolektīvs "Kāpēc", no kuriem tikai nedaudz atpalika vidējās paaudzes deju kolektīva "Irši" dalībnieki. Godalgoto vietu ieguvējiem spēļu rīkotāji pasniedza kausus un diplomus, tāpat tika sveikti labākie individuālajās disciplīnās, kā arī gardi pārsteigumi gaidīja visus atraktīvos amatierkolektīvus.

Lai mūsu novada pašdarbniekiem lustīgi iesācies gads dod sportisku izturību un veiksmi šī gada nozīmīgajos pasākumos!

Sarmīte Rode

Anitas Šmites foto

printēt
20180127_155333.jpg 20180127_155230.jpg 20180127_155223.jpg 20180127_152800.jpg
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top