"Bursh" ir no ūdens, miežu iesala, apiņiem un rauga gatavots, uz malkas krāsns vārīts, raudzēts un 30 dienas gatavināts alus. Bursh alus darītava ir viena no mazākajām Latvijā, atrodas starp Zemgales, Vidzemes, Latgales un Sēlijas novadiem.
"Bursh" piedāvā ekskursiju zinoša aldara pavadībā, kas tuvāk iepazīstinās ar aldara ikdienu, alus brūža vēsturi un alus brūvēšanas procesu. Ekskursijas laikā iekļauta arī pašu ražotā alus degustācija, lai ļautu tuvāk iepazīties ar "Bursh" alus šķirnēm un izjust vien "Bursh" alum raksturīgās garšu nianses.
Aiviekstes upes laivotājiem piedāvā atpūtas vietu, grilu, ugunskura vietu zupas vārīšanai, ekskursija pa alus brūzi un alus degustāciju. Iepriekš saskaņojot.