Kokneses sporta festivāls jau 20.augustā!

20.08.2022 10:00 - 22:00 kur : Kokneses stadions

whatsapp-image-2022-08-17-at-11-39-11-am.jpgKokneses sporta festivālā aicināts piedalīties ikviens Kokneses iedzīvotājs, kā arī viesi no tuvākas un tālākas apkārtnes neatkarīgi no vecuma un fiziskās sagatavotības.

Dienas pirmajā pusē sportiskām aktivitātēm varēs nodoties paši mazākie sportotgribētāji (2012.gadā dzimuši un jaunāki), bet vēlāk izmēģināt savus spēkus un pacīnīties par balvām dažādās disciplīnās varēs jaunieši un pieaugušie.
Rīta cēlienā pludmales volejbola turnīru aizvadīs sieviešu un vīriešu grupas komandas. Paralēli pludmales volejbolam un citām aktivitātēm, Kokneses sporta hallē norisināsies Galda tenisa turnīrs amatieriem, kas ir šī gada jaunums sporta festivālā.
Vēl viens jaunums festivālā - atsevišķas aktivitātes kundzēm un kungiem, kas sasnieguši 40 gadu jaunību.
"Hiperaktīvais kungs" un "Žiperīgā kundze" uzdevumi būs pa spēkam ikvienam un paveikto uzdevumu rezultātu summa noteiks, kurš būs galvenās balvas ieguvējs katrā grupā. Hiperaktīvais kungs balvā saņems DeWalt skrūvmašīnu, bet Žiperīgā kundze mājup dosies ar jaunu televizoru.
Festivāla jaunums būs arī MEGA aktivitāte SUPER aktīvajiem, kurā aicināts piedalīties ikviens, kurš vēlas pārbaudīt savu ātrumu, spēku, izveicību un veiksmi sīvā sāncensībā par galveno balvu sieviešu un vīriešu grupā - sporta pulksteni.
Vakara noslēgumā notiks tradicionālās strītbola sacensības, kam paralēli smilšu laukumā notiks pāru cīņa par uzvaru Pludmales volejbola MIX turnīrā.
Kokneses sporta festivālu atbalsta SIA "Hanza-Elektro", SIA "PALLOGS" un SIA "EIDZ Transports" un alus darītava "BURSH" aicinot ikvienu rūpēties par savu veselību un būt fiziski aktīviem!
Uz tikšanos Kokneses stadionā 20.augustā!

printēt
whatsapp-image-2022-08-17-at-11-39-11-am.jpg
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top